Rubrik och ingress till innehållet på sidan

Användarvillkor PUL

Huvudinnehåll

För att du ska kunna handla i vår webbshop, boka kurser och konferenser, använda någon av våra e-tjänster, ta del av för dig relevanta erbjudanden, prenumerera på nyhetsbrev eller läsa information bakom inloggning behöver du registrera en del personuppgifter.

Genom att kryssa i rutan (när du registrerar ditt konto - steg 2) samtycker du till att Energiföretagen Sverige behandlar dina personuppgifter för ovan angivna ändamål.

Behandling av personuppgifter, det vill säga uppgifter som kan knytas till en viss person, omfattas av personuppgiftslagen (1998:204), ”PuL”. Syftet med PuL är att skydda privatpersoner mot kränkningar av deras personliga integritet. Enligt PuL får personuppgifter behandlas endast under vissa förutsättningar.

Uppgifterna behandlas endast av Energiföretagen Sverige och ett fåtal företag som vi anlitar för att biträda oss i hanteringen av uppgifterna (s.k. ”personuppgiftsbiträden”). Våra personuppgiftsbiträden hanterar endast uppgifterna på vårt uppdrag och enligt våra instruktioner, i enlighet med PuL.

Du kan återkalla ditt samtycke. För detta ber vi dig kontakta oss på info@energiforetagen.se eller på 08-677 25 00.