Rubrik och ingress till innehållet på sidan

Namn Arenan

Publicerat av: Jenny Åkerberg Tattaranno ·

Huvudinnehåll

EBR Metod och maskindagar 2014 kommer att genomföras på och invid Läkerol Arena i Gävle. Arenan ligger intill Gunder Hägg Stadion och Gävletravet i norra delen av Gävle. Läkerol Arena är Brynäs hemmaplan, men här arrangeras även konserter, konferenser, utställningar och mässor.

Hitta hit

Vare sig du reser med bil eller buss så är det enkelt och smidigt att ta sig till Läkerol Arena. Så här hittar du: Googlekarta

Från Gävle centrum finns utmärkta kommunikationer, och du tar dig till arenan på 7 minuter.  Att ta bilen är också smidigt då det finns en stor kostnadsfri parkering runt arenan. Reser du från en annan stad så är det enkelt att ta sig till Gävle både med tåg, buss och bil. Gävle ligger där E4 och Riksväg 80 och Riksväg 76 möts, och du hittar lätt in till Gävle och till Läkerol Arena. Det finns också utmärkta tågförbindelser både från norr, söder och väst. 

Avstånd till Läkerol Arena

80 minuter från Stockholm, 60 minuter från Arlanda, 40 minuter från Uppsala, 60 minuter från Falun, 60 minuter från Västerås, 120 minuter från Sundsvall.

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Jenny Åkerberg Tattaranno

Jenny Åkerberg Tattaranno

Projektledare
Enhet: Kompetenscentrum
Telefon: 08-677 26 30
E-post: jenny.akerberg@energiforetagen.se