Rubrik och ingress till innehållet på sidan

Utställare Distributionsdagarna

Publicerat av: Maria Nyström ·

Huvudinnehåll

Informationen uppdateras vart efter.

Tillbaka till anmälan och program
jensen-logo.jpg
Arne Jensen AB
Arne Jensen AB (AJAB) har mer än 30 års erfarenhet av avancerad felsökning, speciellt läcksökning på trycksatta system, till exempel fjärrvärmerör. AJAB har en portfölj av produkter och tjänster som skapar helt nya värden för drift och underhåll av fjärrvärmenät.

Online-systemet SAB ”lyssnar” efter och lokaliserar läckor i ett fjärrvärmenät, men används framför allt för förebyggande, prediktivt underhåll.
auma-scandinavia.jpg
AUMA Scandinavia AB Actuators
Din partner för Elektriska ställdon. AUMA Scandinaviahar över 50 års erfarenhet som leverantör av elektriska ställdon och servicetjänster till följande marknader: Energi- & Kraftindustri, Vatten & Avlopp, Industri & Marin samt Olja & Gas. Elektriska ställdon har en viktig funktion för styrning och reglering av flöden i rörsystem som ingår i processtekniska anläggningar. Vi har försäljningskontor i Sverige och Danmark samt agenter i Norge och på Island. Huvudkontor, lager, montageverkstad och utbildningscenter är beläget i Malmö, Sverige. Vi kommer att ställa ut ett brett urval av AUMA´s senaste elektriska ställdon. Från små industridon till större kraftverksdon. Ser fram mot ert besök, välkomna!
desmi-logo.jpg
DESMI Sverige
DESMI levererar energieffektiva pumplösningar som matchar hållbar energi. Fjärrvärmeprogrammet representerar den senaste utvecklingen och kännetecknas av hög effektivitet och låga NPSH-värden.
digro-logo.jpg
Digpro
Digpro visar dpHeating: Ett webbaserat IT-stöd som utgår från kartan. Ett modernt verktyg för att planera, bygga och underhålla distributionsnät för fjärrvärme/-kyla.
fvb-logo.jpg
FVB Sverige ab
FVB ökar er effektivitet, minskar kostnaderna och reducerar miljöpåverkan med anpassade lösningar inom Energi, Industri, Fastighet samt El & Automation.
kamstrup.jpg
Kamstrup AB
Kampstrup är en världsledande leverantör av smarta lösningar för energi- och vattenmätning. Våra lösningar hjälper energi- och vattenbolag att bedriva en effektivare verksamhet.
kiwa-logga.jpg
Kiwa Inspecta
Kiwa Inspecta skapar säkerhet för industri och samhälle. Vi är en internationell leverantör av tjänster inom besiktning, provning, certifiering, teknisk konsultation och utbildning. I Sverige är vi ca 750 medarbetare som arbetar på våra lokalkontor, från Kiruna i norr till Malmö i söder.

Vi är en del av den globala Kiwa-koncernen som har verksamhet i över 40 länder. Tillsammans arbetar vi för att skapa säkerhet, trygghet och hållbar utveckling för våra kunder världen över.
kompotek.jpg
Kompotek AB
Marknadens bredaste sortiment av EHP003 certifierade ventiler. Specialist på automation med hydrauldon & eldon. Kom och se vår nya kompakta lösning för fjärrstyrning av hydrauldon.
mittelgroup-logo.jpg
Mittel Fjärrvärme AB
Mittel Group (Mittel, Stateview och Pipeguard), erbjuder tekniska lösningar och tjänster för att bygga ett väl fungerande fjärrvärmenät med kvalitet och långsiktighet.
norconsult-logo.jpg
Norconsult AB
ISY Ettnoll är samlingsnamnet för en serie programvaror utvecklade av Norconsult. I montern visas ISY Ettnoll för fjärrvärme. Kom in och prata riskanalys, vårt nya verktyg.
proco-logo.jpg
Proco Services AB
Proco Services visar hur man med hjälp av anborrning och blockering kan utföra underhåll i fjärrvärmesystem utan driftstopp, tömning av system och miljöfarliga utsläpp.
sveadiesel.jpg
Sveadiesel AB
Sveadiesel AB Inter-Turbine är generagenter åt tyska Howden GmbH. Vi erbjuder deras sortiment inom ångturbiner samt reservdelar, underhåll och modernisering av KK&K-turbiner
sweco-logotype.jpg
Sweco Energy AB
trimble-transforming-logo.jpg
Trimble Solutions Sweden AB  
Teknisk planering för fjärrvärmenät, underhåll, drifthantering, ledningskoll och kundtjänst. Tack vare Trimble NIS får våra kunder full överblick. Vi har utvecklat nätinformationsystemet Trimble NIS för att våra kunder enkelt ska kunna få de bästa förutsättningarna att möta förväntningarna på framtidens fjärrvärmenät.

Med vårt system får kunderna ett användarvänligt verktyg för att identifiera, informera och åtgärda vid eventuella avbrott. Rätt information till rätt mottagare i rätt tid – dessutom enkelt att distribuera via sms eller epost.
uponor-logo.jpg
Uponor Infra AB
Uponor Infra har över 40 års erfarenhet av tillverkning av fjärrvärme- och fjärrkylarör. Våra isolerade rörsystem kan även användas till isolerad vattentransport, avloppsledningar och specialdesignade industriapplikationer. Produkter av mycket god kvalitet kombinerat med hög leveranssäkerhet, teknisk support och fältservice skapar en helhet som vår växande kundkrets uppskattar.
uw-tech-logo.jpg
UW-Tech Undervattensinspektion
va-utbildning.jpg
VA-utveckling AB
Energibanken - Kraftfull enkelhet ger energi.
VI har byggt verksamhetssystem för infrastruktur i 20 år. Det firar vi med att släppa Energibanken. Erfarenheten har lärt oss att alla medarbetare behöver vara delaktiga och samtidigt få ett enkelt stöd i sin vardag. Kom in i vår monter så visar Anne och Joakim vårt nya verksamhetssystem. Vi garanterar att ni går ifrån oss med ny energi.
ventim-logo.jpg
Ventim
i Ventims monter träffar du Per, Joakim och Thony som berättar allt om våra hållbara lösningar för fjärrvärme och fjärrkyla och delar med sig av sin kunskap.
vexve-logo.jpg
Vexve OY
Vexve är en världsledande leverantör av ventillösningar för uppvärmnings- och kylningsbehov i urbana- och industriella miljöer. Vexves ventiler, regleranordningar och hydrauliska styrlösningar är framtagna för tuffa användningsförhållanden och används i fjärrvärmenät, kraftverk och interna värme- och kylsystem i byggnader.
wideco-logo.jpg
Wideco Sweden AB
Wideco, grundat 1982, är ledande när det gäller att upptäcka och förebygga läckor i fjärrvärme och fjärrkylsystem världen över.
afry-logo.jpg
ÅF Pövry

AFRY är ett ledande företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar framtidens lösningar tillsammans med våra kunder, som finns främst inom energi, infrastruktur, och industri.

I tider av ökad globalisering, urbanisering, digitalisering och klimatförändringar är behovet av nya hållbara lösningar starkare än någonsin. På AFRY driver vi transformationen och kan tillsammans med våra kunder påverka många delar av samhället genom lösningar som ger minskad klimatpåverkan.

Inom AFRYS Energidivision finns en stor verksamhet inom distribution av fjärrvärme/fjärrkyla och gas. Vi arbetar med hela kedjan från planering, förstudier, optimering, projektering till slutbesiktning.

  • Projektering
  • Byggledning
  • Projektledning
  • Nätoptimering
 

Kontakt

Maria Nyström

Projektkoordinator
Enhet: Kompetenscentrum
Telefon: 08-677 26 31
E-post: maria.nystrom@energiforetagen.se