Rubrik och ingress till innehållet på sidan

Fjärrvärmedagarna

Konferens

Huvudinnehåll

Fjärrvärmedagarna, 21-22 april 2020 i Tylösand, Halmstad. Årets tema ”Trygg fjärrvärme i en osäker omvärld” tar vi oss an aktuella händelser och utvecklingar i branschen och omvärlden.

Det står inte still i endera, så det gäller att hänga med på alla plan. Tur nog är det just vad den här konferensen erbjuder – en bredd där många olika perspektiv av fjärrvärmen tas upp, men även fördjupningar inom olika områden i form av parallella sessioner. På så sätt får du som deltagare med dig mycket ny kunskap och många nya insikter hem till den egna verksamheten för utvecklingen framåt.

På vackra hotell Tylösand i Halmstad har vi havet inpå knuten och en spaanläggning innanför hotellets fyra väggar. Där kommer vi att behandla områden som bland annat digital utveckling och ny teknik, klimat, fjärrvärmeforskning, kundens roll och förväntningar, termiska energilager, skatter och lönsamma prismodeller (du kan fördjupa dig i programmet nedan). Psst, vi lovar att du även får tid till att njuta av spabaden, nätverka och byta erfarenheter med dina branschkollegor.

Kort sammanfattat är Fjärrvärmedagarna helt enkelt konferensen för dig som vill hålla dig ajour med vad som är aktuellt inom fjärrvärme, kraftvärme och fjärrkyla – från politik, miljö och hållbarhet, via forskning och utveckling, till marknad/kunder, teknik och produktion. Och det vill du väl?

Programmet uppdateras vart efter. Här kan du ladda ner programmet som pdf-fil.

#fjärrvärmedagarna20

Kontakt

Martina Hultqvist

Projektkoordinator
Enhet: Kompetenscentrum
Telefon: 08-677 26 16
E-post: martina.hultqvist@energiforetagen.se

Susan Öhrbom

Projektledare
Enhet: Kompetenscentrum
Telefon: 08-677 27 65
E-post: susan.ohrbom@energiforetagen.se