Rubrik och ingress till innehållet på sidan

Regionmöte Mitt - Steam Hotel 26-27 maj

Huvudinnehåll

Få koll på aktuella energifrågor på vårens regionmöte!

Med en bättre koll på omvärlden, större vetskap om total- och civilförsvarsplanering, stenkoll på det senaste inom våra verksamhetsområden och erfarenheter från andra aktörer kan hela energibranschen bli ännu skarpare. På vårens regionmöte får du en uppdatering inom flera viktiga områden som rör din verksamhet. Missa inte det!

På vårens regionmöte uppdaterar vi oss kring de frågor som är viktigast för energibranschen just nu. På agendan står bland annat omvärldsspaning, total- och civilförsvarsplanering, kärnkraft ur ett systemperspektiv, Vinterpaketet, inspiration från andra branscher och djupdykningar inom både el och fjärrvärme.

Målgrupp: Endast för medlemmar och samarbetspartners i Energiföretagen Sverige

Regionmötet vänder sig till dig som är vd, verksamhetsansvarig inom fjärrvärme, elhandel, produktion eller elnät eller bara allmänt intresserad av energibranschen. På regionmötet får du inspiration, handfasta råd, tid för att knyta kontakter bland dina branschkollegor och mer kunskap inom viktiga ämnen som rör din verksamhet.

På agendan

  • Vi rivstartar regionmötet med en omvärldsspaning. Vilka aktuella frågeställningarna rör energibranschen just nu?
  • Hur blir kundupplevelsen digital på riktigt? Vi lär oss av ICA:s Chief Strategy & Digital Officer Peter Muld.
  • Försvarsmakten och SÄPO har lärt oss om säkerhet på tidigare regionmöten. I vår berättar Svenska Kraftnät om hur total- och civilförsvarsplaneringen berör energisektorn.
  • Många pratar om kärnkraftens vara eller icke vara just nu. Kan vi behålla kärnkraften? Hur ser framtiden ut? Vi diskuterar kärnkraft ur ett systemperspektiv.
  • Nu ska Vinterpaketet bli konkret! Vinterpaketet är framme i en implementeringsfas. Vi går därför igenom det som är viktigast för er att ha koll på så att ni är förberedda på vad som komma skall.
  • Ångkraftverkets historia! Steam Hotel heter så eftersom det är byggt i Västerås gamla ångkraftverk. Så, vi passar på att få oss en gudiad tur av denna historiska byggnad när vi ändå är där. 
  • Och mycket mer! Programplanering pågår ännu, så flera intressanta programpunkter kommer att dyka upp inom kort.

Datum för vårens regionmöten är:

5-6 maj, Region Nord, Östanskär Jakt och Konferens
12-13 maj, Region Syd, Stufvenäs Gästgiveri
28-29 maj, Region Väst, Stenungsbaden Yacht Club

Lisa Hjelm

Regionchef Mitt
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 08-677 26 54
E-post: lisa.hjelm@energiforetagen.se

Sara Wannehed

Administratör
Enhet: Verksamhetsstöd
Telefon: 08-677 26 89
E-post: sara.wannehed@energiforetagen.se