Rubrik och ingress till innehållet på sidan

Regionmöte Nord - Clarion Sense, Luleå 13-14 maj 2019

Huvudinnehåll

Välkommen till vårens viktigaste möte i norra Sverige!

Är du vd, verksamhetsansvarig inom fjärrvärme, elhandel, produktion eller elnät? Eller är du allmänt intresserad av energibranschens utveckling och utmaningar? Då är du välkommen att vara med på vårens regionmöte på moderna Clarion Sense i Luleås bästa möjliga cityläge! På regionmötet finns det något för alla. Mötena är öppna för Energiföretagens Sveriges alla medlemmar.

På mötet ger vi dig viktiga uppdateringar i alla de frågor som rör din verksamhet och föränderliga omvärld. Det blir ett blandat, inspirerande och matnyttigt program med både externa talare och Energiföretagen Sveriges egna experter. Du kommer även få mycket tid för att nätverka och skapa värdefulla relationer med både dina branschkollegor och Energiföretagen.

Ur programmet:

  • Hur ska stålproduktionen bli fossilfri? Vi gör ett studiebesök på SSAB och det inspirerande projektet HYBRIT för att få svaret. Vi gör även ett spännande studiebesök på de fjärrvärmematade isbrytarna som står i Luleås hamn.

  • Vd Pernilla Winnhed och klimatpolitikexpert Per Holm från Energiföretagen presenterar arbetet med att ta fram färdplan för ett fossilfritt Sverige 2045.

  • Parallella spår där du väljer dina favoritämnen; SvK föreläser om Elmarknadshubben, aktuellt om nätkoderna, Klimatdialogen – hur gick det år ett? samt Strategi för kraft- och fjärrvärme.

  • NIS-direktivet och ny säkerhetsskyddslag (träder ikraft 1 april 2019). Hur tillämpas de i praktiken? Energimyndigheten berättar.

Om datumet i din region inte passar din kalender, är du självklart välkommen till någon av våra andra regionmöten.

- Region Syd, 7–8 maj 2019
- Region Mitt, 9–10 maj 2019
- Region Väst, 23–24 maj 2019

Mats Andersson

Mats Andersson

Regionchef Nord
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 0910-76 14 80
E-post: mats.andersson@energiforetagen.se

Freja Lundgren

Freja Lundgren

Administratör
Enhet: Verksamhetsstöd
Telefon: 08-677 26 59
E-post: freja.lundgren@energiforetagen.se