Rubrik och ingress till innehållet på sidan

Regionmöte Väst - Nääs Fabriker 23-24 maj 2019

Huvudinnehåll

Välkommen till vårens viktigaste möte i västra Sverige!

Är du vd, verksamhetsansvarig inom fjärrvärme, elhandel, produktion eller elnät? Eller är du allmänt intresserad av energibranschens utveckling och utmaningar? Då är du välkommen till vårens regionmöte i din region! På regionmötet finns det något för alla. Mötena är öppna för Energiföretagens Sveriges alla medlemmar.

Vi träffas på Nääs fabriker i Tollered, som utlovar en historisk bruksmiljö med fantastiska smakupplevelser. På mötet ger vi dig viktiga uppdateringar i  de frågor som rör din verksamhet och föränderliga omvärld. Det blir ett blandat, inspirerande och matnyttigt program med både externa talare och Energiföretagen Sveriges egna experter. Du kommer även få mycket tid för att nätverka och skapa värdefulla relationer med både dina branschkollegor och experterna från Energiföretagen Sverige.

Ur programmet:

  • Vd Pernilla Winnhed och klimatpolitikexpert Per Holm från Energiföretagen presenterar arbetet med att ta fram färdplan för ett fossilfritt Sverige 2045.
  • Inspiration och innovation med Richard Berkling, CPAC Systems. 
  • Juridisk uppdatering inom värme och el med Energiföretagens chefsjurist Ronald Liljegren.
  • Parallella spår där du väljer dina favoritämnen; SvK föreläser om Elmarknadshubben, aktuellt om nätkoderna, Klimatdialogen – hur gick det år ett? samt  strategi för kraft- och fjärrvärme.
  • NIS-direktivet och ny säkerhetsskyddslag (träder ikraft 1 april 2019). Hur tillämpas de i praktiken? Energimyndigheten berättar.

Anmäl dig redan idag för att säkra din plats och logi på vackra Nääs Fabriker. För att garanteras rum behöver vi din anmälan senast 1 april.

Om datumet i din region inte passar din kalender, är du självklart välkommen till någon av våra andra regionmöten.

- Region Syd, 7–8 maj 2019
- Region Mitt, 9–10 maj 2019
- Region Nord, 13–14 maj 2019

Efwa Nilsson

Efwa Nilsson

Regionchef Väst
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 0500-78 90 30
E-post: efwa.nilsson@energiforetagen.se

Lena Odenholm

Lena Odenholm

Administratör
Enhet: Verksamhetsstöd
Telefon: 08-677 26 46
E-post: lena.odenholm@energiforetagen.se