Rubrik och ingress till innehållet på sidan

Webbkurs ESA -14 Fackkunnig Repetition

Webbkurs

Huvudinnehåll

Nyhet! Nu kan du som är fackkunnig inom el repetera dina kunskaper i ESA på webben. Boka nya Webbkurs ESA -14 Fackkunnig Repetition och få tillgång till nya kunskapsbanken ESA Q.

Kursen gör du när och var det passar dig, ensam eller tillsammans med kollegor som också har köpt kursen. Webbkursen är självinstruerande

Efter genomgången kurs gör du ett slutprov och får därefter ett intyg. Skriv ut intyget och du har papper på din uppdaterade kompetens!

Kunskapsbank ESA Q

Efter kursen kan du använda nya digitala kunskapsbanken ESA Q. Den hjälper dig inför arbetsmoment i vardagen.

Genom denna får du på ett enkelt och förklarande sätt tydliga svar på dina ESA-frågor. Den hjälper till att fylla i de små detaljerna som är avgörande för en fungerande elsäkerhet i vardagen. Din tilldelade roll på arbetsplatsen, riskhantering, arbetsmetoder eller vad sjukvården ska utföra för kontroller om olyckan är framme och så vidare. ESA Q ger dig svar när du är ute och jobbar eftersom den är tillgänglig både för mobiltelefon och surfplatta.

Ursprungsidén med ESA Q var att höja riskmedvetenheten. Idén har vuxit sig starkare och är idag ett komplement till de lärarledda utbildningarna och publikationerna inom ESA. För att använda ESA Q behöver du tidigare ha gått en grundkurs i ESA -14 samt boka och genomföra webbkursen ESA -14 Fackkunnig Repetition.

ESA Q och webbkursen ESA -14 Fackkunnig Repetition har du tillgång till i tre år, därefter måste du förnya din ESA enligt repetitionskravet.

Kontakt projektledare

Anna Strandberg

Anna Strandberg

Projektledare
Enhet: Kompetenscentrum
Telefon: 08-677 26 62
E-post: anna.strandberg@energiforetagen.se