I nyhetsbrevet kommer vi att samla nyheter från Elmarknadsutvecklings webbplats, www.elmarknadsutveckling.se. Som mottagare av nyhetsbrevet får du veta när det är dags för en ny version av Svensk Elmarknadshandbok. Du får exempelvis också information om ä

I förra veckan gick Ediel- och avräkningskonferensen av stapeln för tionde året. Den drog som vanligt en stor skara engagerade deltagare som hade möjlighet att ta del av ett fullspäckat program.

2014-10-21

För tionde året i rad bjöds det in till Ediel- och avräkningskonferens. Årets program, som var fyllt av aktuella ämnen, lockade så många besökare att det ännu en gång blev fullsatt. Förutom att konferensen bjöd på intressanta presentationer så gavs det flera tillfällen till att utbyta erfarenheter med kollegor i branschen under dagarna och inte minst på den gemensamma middagen.

Frida Ekenberg, ordförande i Elmarknadsutvecklings Verkställighetsgrupp, delar med sig av sina intryck:

- En av höjdpunkterna med konferensen är att få träffa alla kollegor och utbyta erfarenheter. Vi jobbar i en föränderlig bransch som ställer höga krav på engagemang och deltagandet på konferensen tycker jag är ett bevis på att vi alla jobbar mot samma mål; en bransch där vi arbetar kostnadseffektivt och alltid har kunden i fokus.

En av nyheterna på årets konferens var att Elmarknadsutveckling hade en monter där man kunde träffa representanter från organisationen samt inkomma med förbättringsförslag eller funderingar. Även om konferensen är över för i år så är det aldrig försent att lämna synpunkter. Så är det något som ni tycker kan förbättras i informationsutbytet på elmarknaden, tveka inte att kontakta oss via det formulär som finns på hemsidan under Skicka in din fråga/ditt ärende.