Rubrik och ingress till innehållet på sidan

Annonsera i ERA

Huvudinnehåll

ERA är den största elmarknadstidningen i Sverige och Norden. Vi har läsare i alla typer av företag på den svenska el- och energimarknaden. ERA går också ut till elföretag i Norge, Finland, Danmark och Island.

Teknik och elhandel
ERA bevakar elbranschens tekniska utveckling, elhandel och elmarknadsfrågor, med fokus på förändringarna på elmarknaden och i branschens företag. Andra viktiga områden är energi­politik, elproduktion, vindkraft, miljö, IT, bredband, energitjänster, ekonomi och elanvändning. Vi har ett starkt fokus på EU.
 

ERAs läsare
ERA vänder sig till samtliga anställda i energibranschen. Läsarna finns på företag inom elnät, elhandel samt el- och värmeproduktion. Tidningen har också många läsare på företag som arbetar med elinstallation och stadsnät. ERA når även industrins elansvariga, banker, el- och IT-konsulter, leverantörer till branschföretag, politiker, skolor och högskolor med flera.

ERAs platsannonser
Med en platsannons i ERA når du hela energibranschen. ERA är den självklara tidningen för den som söker kunnig personal i branschen. En platsannons i tidningen inkluderar även en annons på ERAs hemsida.

Webbannonser
Annonsera med en banner! Hemsidan har de senaste nyheterna om energibranschen och är populär bland våra läsare.
En platsannons på www.era.se är ett bra alternativ om ditt företag söker ny personal, men inte hinner vänta på att få in annonsen i nästa nummer av ERA. 

Garanterad upplaga
Vi garanterar att en annons i ERA verkligen når ett stort antal läsare. Vår upplaga på 10 800 exemplar är officiellt kontrollerad av Tidningsstatistik AB. Endast tidningar som låter sin upplaga granskas av TS kan ge annonsören en garanti för att det uppgivna antalet läsare verkligen stämmer.

Boka annons i ERA 

Boka webbannons

Läs och skriv ut Annonsinfo med priser 2017 (pdf 321 kB).

Läs och skriv ut ERAs läsvärdesundersökning (pdf 133 kB).

 

Utgivningsplan 2017

 ERA nummer Utgivningsvecka Materialdag  
 1 v. 5 12/1  
 2 v. 10 10/2  
 3 v. 15 14/3  
 4 Elfack mässnr v. 19 13/4  
 5 v. 24 15/5  
 6 v. 35 11/8  
 7 v. 40 11/9  
 8 v. 44 9/10  
 9 v. 48 6/11  
 10 v. 51 27/11  
 

Avbokning måste ske minst en vecka innan materialdag.