Rubrik och ingress till innehållet på sidan

Gislaved Energi söker energiingenjör och värmetekniker

Huvudinnehåll

Gislaved Energi Koncern AB arbetar med eldistribution, elhandel, fjärrvärme, elproduktion, gatubelysning och energitjänster såsom laddstationer, solceller och energianalyser. Hos oss får du arbeta i ett mindre bolag där du får eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.

Gislaved Energi Koncern AB är ett helägt dotterbolag av Gislaved kommun via moderbolaget Gislaveds Kommunhus AB. Gislaved Energi Koncern AB består i sin tur av två dotterbolag, Gislaved Energi AB och Gislaved Energi Elnät AB. Gislaved Energi Koncern AB har totalt 18 anställda och omsätter 130 miljoner kronor. Vi levererar 160 GWh el och 35 GWh värme.

Läs mer om oss på www.gislavedenergi.se

Vi söker en energiingenjör

som vill vara med och utveckla våra energitjänster med kunden i fokus. 

Vi fortsätter utvecklingen mot en hållbar och klimatvänlig framtid och inom området energitjänster utvecklar vi vår verksamhet ytterligare. Hos oss är ledorden Närmare, Enklare och Snabbare och vi har ständigt kunden i fokus. Vi söker dig som arbetat med energianalyser och energiutredningar samt har erfarenhet från energieffektivisering av fastigheter och installationer.

Arbetet innebär också kundkontakter och försäljning av vårt produktutbud som du är med och utvecklar. Du identifierar kundernas behov av energilösningar och tar fram affärsmässiga lösningar och är driven, strukturerad och affärsmässig. Vi lägger stor vikt vid din inställning och dina personliga egenskaper.

Körkortskrav
B

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare, heltid

Tillträde
Enligt överenskommelse 

Ersättning
Fast månadslön
Individuell lönesättning tillämpas
Var god ange löneanspråk

Kontakt
Teamchef El, Mattias Svensson, tel. 0371-58 91 15

VD, Hans Brunström, tel. 0371-58 91 04

Vi söker värmetekniker

till vår fjärrvärmeverksamhet för arbete med drift och underhåll av våra produktionsanläggningar. Du får gärna ha intresse/erfarenhet av processautomation.

Vi fortsätter utvecklingen mot en hållbar och klimatvänlig framtid och inom Team Värme söker vi nu en utbildad värmetekniker. Hos oss är ledorden Närmare, Enklare och Snabbare och vi har ständigt kunden i fokus. Vi söker dig som arbetat med drift- och underhåll inom energiproducerande anläggningar.

Arbetet innefattar drift- och underhåll av våra värmeproduktionsanläggningar och fjärrvärmenät. Erfarenhet av arbete inom fjärrvärmeproduktion och distribution värdesätts samt kunskaper inom elkraft och IT. Du utför daglig tillsyn och arbetar med felavhjälpning och optimering av våra anläggningar. Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska. För att kunna delta i verksamhetens beredskapsorganisation, som har en inställelsetid på 45 minuter, ser vi gärna att du bor i Gislaved eller dess närhet.

Körkortskrav
B

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare, heltid
Beredskapstjänstgöring

Tillträde
Enligt överenskommelse 

Ersättning
Fast månadslön
Individuell lönesättning tillämpas
Var god ange löneanspråk

Kontakt

Teamchef Värme, Rikard Bondéus tel. 0371-58 91 18

VD, Hans Brunström, tel. 0371-58 91 0

Så ansöker du till tjänsterna

Sista dag för ansökan är 2018-02-28

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV till VD Hans Brunström. Maila gärna in din ansökan via e-post: hans.brunstrom@gislavedenergi.se

Gislaved Energi
Box 181
332 24 Gislaved

Besök: Mårtensgatan 27, Gislaved.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaved Energi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.