Rubrik och ingress till innehållet på sidan

Telge nät söker distributionselektriker

Huvudinnehåll

Som distributionselektriker på Telge Nät arbetar du med allt från förebyggande och avhjälpande underhåll till ny- och ombyggnad av vårt elnät. Arbetet är omväxlande och stimulerande och du rör dig mycket ute på fältet. Eftersom Södertälje växer har vi många nya spännande projekt på gång där du kommer att vara med.

Hos oss får du ett fysiskt aktivt, roligt och utmanande arbete ute på fältet. Arbetet är mycket varierande och du kommer att arbeta i många olika situationer och träffa både kunder och entreprenörer. Som distributionselektriker arbetar du både enskilt och i arbetslag bestående av två eller flera montörer. Du arbetar självständigt med olika arbetsuppgifter, till exempel ny- och ombyggnad, underhåll samt drift-, reparations- och servicearbeten på elnätet.

Om du arbetar i något av våra projekt för nybyggnation kommer du att vara elsäkerhetsledare genom hela projektet vilket vi tror gör jobbet roligare samtidigt som det skapar engagemang. Arbetar du med förebyggande eller avhjälpande underhåll kan det kännas tryggt att veta att det är Telges egna nät som du jobbar i och du omges av engagerade kollegor som alla drar åt samma håll och vill skapa ett starkt och robust elnät i Södertälje och Nykvarn.  Förutom kollegorna i din arbetsgrupp har du mycket kontakt med driftledare, projektörer, projektledare och marknadsingenjörer som alla sitter i samma hus.

Personliga egenskaper

Eftersom du kommer att träffa kunder i ditt dagliga arbete är det viktigt att du har lätt för att möta människor och trivs med det. För att passa i rollen behöver du vara självgående och kunna ta egna initiativ för att se till så att saker blir gjorda. Du har lätt för att samarbeta med andra, men arbetar lika gärna självständigt. Vi använder digitala arbetsverktyg för både kartunderlag och besiktningsanmärkningar varför en god IT-mognad är önskvärd. Självklart känner du igen dig i våra kärnvärden - öppen, enkel, personlig och modig.

Krav

  • Gymnasieutbildning med inriktning el eller motsvarande.
  • Blockutbildning för distributionselektriker eller minst 3 års yrkeserfarenhet inom området.
  • B-körkort.

Meriterande

  • BE-körkort.
  • Kunskaper i luftlednings- och kabelteknik.
  • Erfarenheter om ELSÄK-FS, ESA och EBR.
  • Flerspråkig.

Jobba på Telge

Vi uppmuntrar våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. På Telge finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Peter Bendz, avdelningschef elnät, 08-550 226 82. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Ingrid Linder, HR-specialist, 08‑550 220 91. Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision och Sara Sundvik Runne för SACO. Du når båda på 08‑550 220 00.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

Sista ansökningsdag

Vi arbetar löpande med rekryteringen till den här tjänsten. Därför vill vi naturligtvis ha din ansökan så snart som möjligt, men senast 19 mars 2018.

Telge Nät levererar el, energitjänster, fjärrvärme, fjärrkyla, stadsnät och vatten till cirka 90 000 boende, företag och verksamheter i Södertälje och Nykvarns kommuner.

Telge består av moderbolaget Telge AB samt ett antal dotterbolag och ägs av Södertälje kommun. Uppdraget är att ge Södertäljeborna bra tjänster och att bidra till ett attraktivt Södertälje. Koncernen har 700 medarbetare och en omsättning på 6 000 Mkr. Vi erbjuder tjänster och service inom bostäder, bygg, el, lokaler, hamn, värme, vatten, kommunikation, science center och bemanning.