Värdföretag Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö

Vi ser till att vardagen fungerar för både invånare och företag i Eskilstuna och Strängnäs. Tillsammans levererar vi hållbara produkter och trygga tjänster med stor nytta och liten miljöpåverkan.

Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö är en av Sörmlands största arbetsgivare och här jobbar cirka 600 schyssta och modiga medarbetare som bygger framtidens smarta lösningar inom energibranschen. Vi vill vara det ledande energi- och miljötjänsteföretaget.

Besök Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljös hemsida.

 

Att få arrangera EBR Metod- och maskindagar är jättestort!

Kjell Andersson, vd på Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö, är beredd att arrangera EBR Metod- och maskindagar den 17–20 maj 2022 i Eskilstuna. Timingen att ha mässan nu inför förestående energiomställning är perfekt. I den omställningen är en utveckling och utbyggnad av elnäten helt avgörande. Att få arrangera detta evenemang nu är jättestort menar Kjell Andersson och hoppas på medialt intresse.

Läs intervju med Kjell Andersson

ReTuna - världens första återbruksgalleria finns i Eskilstuna

ReTuna är framtidens shoppingcenter. Här är allt du köper återbrukat, återanvänt, ekologiskt eller på något sätt hållbart producerat. Här gör vi någonting nytt av det gamla, vi ger använda prylar en ny chans. Att leva hållbart handlar inte om att hålla tillbaka och leva mindre – utan om att åstadkomma mer med de resurser vi redan har. Välkommen till framtiden!

Läs mer om ReTuna

Tidningen Energi Snabbare felsökning i elnätet

Kortare avbrottstider, bättre elkvalitet och ökad säkerhet. Det är några av målen för Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö när de rullar ut kommunicerande felindikatorer i elnätet. Vid årsskiftet ska 400 av bolagets 1300 nätstationer ha indikatorer på plats.

Läs artikeln