Energi i media - prenumeration

Energi i media är en mycket uppskattad prenumerationstjänst för företag där våra skribenter varje morgon gör sammanfattningar över det senaste dygnets nyheter inom energibranschen. Alla medarbetare på företaget/koncernen kan vara mottagare av nyhetsbrevet.

Beskrivning:
Energi i media är en mycket uppskattad prenumerationstjänst för företag där våra skribenter varje morgon gör sammanfattningar över det senaste dygnets nyheter inom energibranschen. Vi märker att intresset för energibranschen är större än någonsin och med en företagsprenumeration kan alla medarbetare på företaget/koncernen som vill vara mottagare av nyhetsbrevet. Idag prenumererar ca 145 st branschföretag på tjänsten!

Beställ en företagsprenumeration:
Du beställer via knappen "Beställ" och där finns även möjlighet att prova på Energi i Media utan kostnad i två veckor. Genomfört köp innebär att du har godkänt villkoren. 

För att lägga till personer i befintlig prenumeration maila forlag@energiforetagen.se. Du behöver ha en inloggningsprofil på Energiföretagens webbsida för att kunna ta emot nyhetsbrevet. Det skapar du enkelt här: Logga in - Energiföretagen Sverige (energiforetagen.se)

Energiföretagen Sverige – Swedenergy – AB äger upphovsrätten. Det innebär att Energi i media – Morgonnyheterna endast får användas inom respektive koncern/företag och att spridningen externt inte är tillåtet.