Träffa EBR och ERA på Elfack

Som en av över 400 utställare tar EBR och ERA plats på årets Elfack. "Det känns mycket roligt att vara tillbaka på Elfack", säger Kristian Öhrn, enhetschef på Energiföretagen Sverige.

”Nordens största och ledande mötesplats för hela elbranschen”, så beskriver arrangören mässan Elfack, som arrangeras den 9—12 maj. Som vanligt är platsen Göteborg och som vanligt är trycket stort. Mässan är fullbokad och kommer att rymma 420 utställare och en av dem är i år EBR och ERA, som ställer ut tillsammans i en av montrarna, den med nummer B00:28.

- Elfack är en mycket bra mötesplats för oss, här kan vi träffa kunder, läsare och medlemsföretag i en miljö där det är fokus på våra frågor. Det känns mycket roligt att vara tillbaka på Elfack med EBR och ERA som utställare, vi väcker liv i en gammal tradition, säger Kristian Öhrn.

Elfack består som vanligt av de tre delarna elkraft, elinstallation och ljus, men i år har också den nya avdelningen Esmart kommit till. Där är fokus olika aspekter av digitalisering av elnätet och elanvändningen.

- EBR används av i praktiken alla som arbetar med eldistribution. Vi hoppas att med vår medverkan på mässan kunna bidra till att stärka delen av mässan som handlar om distribution, säger Kristian Öhrn.

Förutom de olika utställningsdelarna arrangeras seminarier, bland annat Power Circle Summit. Sammantaget är det en plats där kraftföretagen, beslutsfattare, politiker, installatörer, eldistributörer, arkitekter och ljusdesigners möts, med andra ord ett mycket bra tillfälle för ERA att snappa upp nyheter.

- Vi hoppas också att många vill komma förbi ERA och ge tips till läsvärda artiklar i tidningen, säger Kristian Öhrn.

Här kan du läsa mer om EBR

Här kan du läsa mer om ERA

Här kan du läsa mer om Elfack där Energiföretagen Sverige med ERA och EBR finns i monter B00:28.