Rubrik och ingress till innehållet på sidan

Informationsträff om EBR

Publicerat av: Jenny Åkerberg Tattaranno ·

Huvudinnehåll

EBR är branschens viktigaste verktyg för att planera och bygga säkra, hållbara, miljöriktiga och kostnadseffektiva eldistributionsanläggningar och vi behöver alltid engagera fler personer från medlemsföretagen i arbetet med att driva EBR framåt.

Energiföretagen Sverige äger och utvecklar det registrerade varumärket EBR, Elbyggnadsrationalisering, som borgar för en säker och kostnadseffektiv förvaltning och utveckling av Sveriges elnät. Praktiskt taget alla elnätsföretag i Sverige använder sig av en eller flera delar av EBR-systemet, och utvecklingsarbetet med EBR pågår ständigt.

Nu bjuder Energiföretagen Sverige in till en informationsträff där vi hoppas på att få träffa flera nya, engagerade branschkollegor och berätta lite mer om EBR. Du får träffa föreningens hela EBR-team, som nyligen förstärkts av Johanna Rosenlind.

johanna rosenlind

Under dagen berättar vi om vilka arbetsgrupper som behöver förstärkning, om EBR-ambassadörer och hur det är att fungera som EBR-lärare och mycket mera!

Så är du nyfiken och vill veta mer om verksamheten kring EBR är du hjärtligt välkommen till Stockholm 18 september.

Datum: 18 september 2017
Tid: kl. 10-15 (vi bjuder på fika och lunch)
Plats: Energiföretagen Sveriges kansli på Olof Palmes gata 31 i Stockholm

Anmälan senast 12 september till Jenny Åkerberg Tattaranno, se kontaktuppgifter nedan glöm inte ange specialkost.

Läs mer EBR - för trygga elnät och säker leverans

Ett pålitligt och säkert elnät är en viktig del av det energisystem som möjliggör hela vårt moderna samhälle. För att få fram bästa möjliga och samtidigt väl beprövad teknik, byggnadsmetoder och utrustning samarbetar energibranschens elnätsföretag och branschorganisationen sedan mer än 40 år inom EBR.

EBR - för trygga elnät och säker leverans

 

Anmälan och mer information

Jenny Åkerberg Tattaranno

Jenny Åkerberg Tattaranno

Projektledare
Enhet: Kompetenscentrum
Telefon: 08-677 26 30
E-post: jenny.akerberg@energiforetagen.se