Vi ses väl på regionmötet?

Publicerat av: Julia Hörnell ·

Välkommen till vårens viktigaste möten för energibranschen! Under maj månad kommer regionmöten hållas i alla våra fyra regioner; Luleå i Nord, Bro i Mitt, Tollered i Väst och Halmstad i Syd. Elbranschens färdplan mot ett fossilfritt Sverige 2045, NIS-direktivet, Elmarknadshubben och Klimatdialogen är bara några av ämnena på agendan.

Är du vd, verksamhetsansvarig inom fjärrvärme, elhandel, produktion eller elnät? Eller är du allmänt intresserad av energibranschens utveckling och utmaningar? Då är du välkommen till vårens regionmöte i din region! På regionmötet finns det något för alla. Mötena är öppna för Energiföretagens Sveriges alla medlemmar.

På mötet ger vi dig viktiga uppdateringar i  de frågor som rör din verksamhet och föränderliga omvärld. Det blir ett blandat, inspirerande och matnyttigt program med både externa talare och Energiföretagen Sveriges egna experter. Du kommer även få mycket tid för att nätverka och skapa värdefulla relationer med både dina branschkollegor och experterna från Energiföretagen Sverige.

Ur programmet:

  • Vd Pernilla Winnhed och klimatpolitikexpert Per Holm från Energiföretagen presenterar arbetet med att ta fram färdplan el för ett fossilfritt Sverige 2045.
  • Juridisk uppdatering inom värme och el med Energiföretagens jurister.
  • Parallella spår där du väljer dina favoritämnen; SvK föreläser om Elmarknadshubben, aktuellt om nätkoderna, Klimatdialogen – hur gick det år ett? samt Strategi för kraft- och fjärrvärme.
  • NIS-direktivet och ny säkerhetsskyddslag (träder ikraft 1 april 2019). Hur tillämpas de i praktiken?
  • Och mycket mycket mer.

Se de kompletta programmen och boka din plats på:

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Julia Hörnell

Julia Hörnell

Medlemskommunikatör
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 08-677 27 36
Mobil: 0701-64 44 36
E-post: julia.hornell@energiforetagen.se