Få koll på aktuella energifrågor på vårens regionmöte!

Publicerat av: Julia Hörnell ·

Med en bättre koll på omvärlden, större vetskap om total- och civilförsvarsplanering, stenkoll på det senaste inom våra verksamhetsområden och erfarenheter från andra energiföretag kan hela energibranschen bli ännu skarpare. På vårens regionmöte får du en uppdatering inom flera viktiga områden som rör din verksamhet. Missa inte det!

Boka in vårens regionmöten i kalendern!

 • Region Nord på Östanskär Jakt och Konferens den 5-6 maj 2020.
 • Region Syd på Stufvenäs Gästgiveri den 12-13 maj 2020.
 • Region Mitt på Steam Hotel den 26-27 maj 2020.
 • Region Väst på Stenungsbaden Yacht Club den 28-29 maj 2020.

På vårens regionmöte uppdaterar vi oss kring de frågor som är viktigast för energibranschen just nu. På agendan står bland annat omvärldsspaning, total- och civilförsvarsplanering, kärnkraft ur ett systemperspektiv, Vinterpaketet, medlemsföretagens erfarenheter och djupdykningar inom både el och fjärrvärme.

Regionmötet vänder sig till dig som är vd, verksamhetsansvarig inom fjärrvärme, elhandel, produktion eller elnät eller bara allmänt intresserad av energibranschen. Mötena vänder sig dock enbart till Energiföretagen Sveriges medlemmar och samarbetspartners. På regionmötet får du inspiration, handfasta råd, tid för att knyta kontakter bland dina branschkollegor och mer kunskap inom viktiga ämnen som rör din verksamhet.

På agendan

 • Vi rivstartar regionmötet med en omvärldsspaning. Vilka aktuella frågeställningarna rör energibranschen just nu?
 • Försvarsmakten och SÄPO har lärt oss om säkerhet på tidigare regionmöten. I vår berättar Svenska Kraftnät om hur total- och civilförsvarsplaneringen berör energisektorn.
 • Många pratar om kärnkraftens vara eller icke vara just nu. Kan vi behålla kärnkraften? Hur ser framtiden ut? Vi diskuterar kärnkraft ur ett systemperspektiv.
 • Nu ska Vinterpaketet bli konkret! Vinterpaketet är framme i en implementeringsfas. Vi går därför igenom det som är viktigast för er att ha koll på så att ni är förberedda på vad som komma skall.
 • Vilka erfarenheter kan vi lära av varandra? Medlemsföretag delar med sig.
 • I region Mitt, Väst och Syd djupdyker vi i både el och fjärrvärme under parallella sessioner.
 • I region Nord byts parallella sessioner ut mot studiebesök på SCA Östrands pappersmassafabrik. Utöver att se anläggningen får vi även lyssna till en stor kunds syn på energibranschen och hållbarhetsfrågor.

Och mycket mer! Programplanering pågår ännu, så flera intressanta programpunkter kommer att dyka upp inom kort.

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Julia Hörnell

Julia Hörnell

Medlemskommunikatör
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 08-677 27 36
Mobil: 0701-64 44 36
E-post: julia.hornell@energiforetagen.se