Nytt webbinarium om affärsmöjligheterna med AI - Artificiell Intelligens

Publicerat av: Anna Lejestrand ·

Hur kan er organisation kan dra nytt av AI? Vad ÄR nyttan? Hur rustar ni er för att dra nytta av affärsmöjligheterna? Få inblick i detta och mer på ett helt nytt webbinarium som vänder sig till mellanchefer, projektledare, övrig personal med ledande befattning eller till nyfikna medarbetare inom energibranschen.

AI, Artificiell Intelligens, ett hot/möjlighet/hinder/underlättande? – åsikterna och känslorna är många inför ett område där vi långt ifrån redan vet allt. Vi har bara sett eller hört början.
Foto: Nattapon-Kongbunmee / Mostphotos

Målet med webbinariet är du ska få förståelse för vad AI är och hur AI påverkar både organisationer och framtidens ledarskap. Vi belyser hur du kan förbereda dig och din organisation och hur du kan komma igång med AI. Vi kör den 26 november mellan 09.00-12.00!

Åsa Degermark, en av webbinariets föreläsare, har själv stor erfarenhet av ledarskap, förändring och digitalisering, bland annat från 20 år i ledande roller på Ericsson. Hon förklarar varför hon menar att det är viktigt att öka sin kompetens inom AI:

- AI kommer att på sikt att påverka människor, samhälle och företag mer än vad Internet gjort hittills. Därför är det viktigt att vi ökar kompetensen om AI hos både ledare och medarbetare, så att man tillsammans kan hitta nya sätt att arbeta som bidrar till lönsamhet i företaget. Men innan man kör igång är det bra att få ett hum om hur man ska ta sig an frågan och vad som behövs för att lyckas.

Robert Elm är webbinariets andra föreläsare. Han har varit rådgivare till företag och organisationer i 15 år. Han har stöttat transformationsarbeten i allt från små tillväxtföretag till stora koncerner, såväl i Sverige som internationellt. De senaste åren har digitala och AI-drivna transformationer stått i fokus.

Läs mer om webbinariet och anmäl dig här!

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Sita Sörman

Sita Sörman

Projektkordinator
Enhet: Kompetenscentrum
Telefon: 08-677 26 82
E-post: sita.sorman@energiforetagen.se