Ediel- och avräkningskonferens 2021 välkomnar 11–12 november

Publicerat av: Kalle Lindholm ·

Svenska kraftnät och organisationen Elmarknadsutveckling (ett samarbete mellan Energiföretagen Sverige, Oberoende Elhandlare och Svenska kraftnät) bjuder in till årets Ediel- och avräkningskonferens. Den 11–12 november välkomnar Clarion Hotel Arlanda till årets möte som kan samla upp emot 400 deltagare.

Ediel- och avräkningskonferensen har genomförts sedan början av 2000-talet för elmarknadens aktörer med fokus på förändringar av regelverk. Konferensen är också en mötesplats för nordiska branschaktörer och därmed ett gyllene tillfälle att träffa branschkollegor och besöka leverantörer som ställer ut.

Årets programpunkter är spännande. Svenska kraftnäts strategiska driftchef berättar om kraftsystemets situation. Ett inslag handlar om en över 13 km lång tunnel Anneberg–Skanstull, som byggs för transmissionsnätkablar. En annan punkt berättar om vart hubben tog vägen. Naturligtvis informeras också om 15 minuters avräkning och aktuellt om Ediel.

Anmälan och eventuella restriktioner

Arrangörerna följer utvecklingen av pandemin och Folkhälsomyndighetens rekommendationer noggrant, och informerar löpande via mötesappen samt på www.svk.se om vad som gäller inför konferensen.

Anmälningstiden har förlängts till den 8 oktober. Läs mer och anmäl här.

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Lena Odenholm

Lena Odenholm

Administratör
Enhet: Ekonomi & Organisation
Telefon: 08-677 26 46
E-post: lena.odenholm@energiforetagen.se