Fjärrvärme-upprop: Välkomna att jobba med publikationer!

Publicerat av: Kalle Lindholm ·

Energiföretagen söker delaktiga och deltagare till arbetsgrupper som uppdaterar tekniska bestämmelser och publikationer. Vi riktar oss till våra medlemmar som har kunskaper och erfarenheter från arbete, gärna med fjärrvärme- och fjärrkyledistribution. Välkomna att höra av er, det handlar mycket om teamwork med likasinnade kollegor från branschen.

Leif Nordengren, som är ansvarig för fjärrvärmedistribution hos Energiföretagen och sekreterare i arbetsgrupper som arbetar med publikationer, förtydligar:

– Vi behöver alltid förstärkning. Just nu har vi inom fjärrvärmedistribution till exempel behov av justeringar i Tekniska bestämmelser D 211 och i Underhållshandboken framför oss. Vi tar gärna in fler som kan bidra i de specifika grupperna.

Start nästa år – anmäl till Leif Nordengren

När det gäller profil på dem som söks så tror Leif att det kan handla om någon som idag är erfaren projektledare och/eller arbetar inom området underhåll av distributionsnät. Att ha kunskaper och intresse för dokumentationen och dimensionering är också bra egenskaper.

– Jobben ska påbörjas nästa år och jag välkomnar anmälningar när som helst. Det går bra att kontakta mig direkt. Kom också ihåg att det här är ett kul arbete som vi själva gör åt oss själva, avslutar Leif Nordengren.

Kontaktdata till Leif finns nedan.

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Leif Nordengren

Leif Nordengren

Ansvarig distribution fjärrvärme
Enhet: Energisystem
Telefon: 08-677 27 18
E-post: leif.nordengren@energiforetagen.se