Rubrik och ingress till innehållet på sidan

Mötesplatsen - Kom och träffa energibranschen

Publicerat av: Elin Fellers ·

Huvudinnehåll

Under våren 2018 samlar Energiföretagen Sverige en grupp nyanlända ingenjörer, för att ge dem en möjlighet till kompetensutveckling och nätverksmöjligheter tillsammans med oss och våra medlemsföretag.

14 personer, med skiftande utbildningsbakgrund och yrkeserfarenheter, träffas vid flera tillfällen under vårterminen 2018. Allt för att i syfte få kännedom om branschen, delta i kompetenshöjande konferenser samt där träffa HR-personer, chefer och verksamma ingenjörer på företag från hela Sverige. Det är en möjlighet för dem som snart ska söka jobb och som vill få mer kunskap om branschen samt möjlighet att knyta kontakter med arbetsgivare.

människor vid bord

Program

  • 12 februari Uppstart och Framtidens Energi – din framtid?
  • 7 mars Inspiration med medarbetare på Energiföretagen Sverige. Razieyh Khodayari berättar om sin karriär från Iran till Energiföretagen Sverige, ”Det här är fjärrvärme”, Mingel-träning, Förberedelser inför konferenserna.

  • 8 mars Headlight, Stockholm, extra insatt tillfälle av HR-proffset Sofia Brax som viker plats åt samtliga för att delta i hennes workshop med proffsrekryterare.
  • 22-23 mars Energi 2018 – deltagande, nätverkande och lunchmöten

  • 25-26 april Fjärrvärmedagarna – deltagande, nätverkande och lunchmöten

Vill du träffa deltagarna i Mötesplatsen?

Om du anmält dig till Fjärrvärmedagarna är du varmt välkommen att anmäla dig till en lunch med en av deltagarna. Om du är nyfiken och tror att att möten med nya människor kan leda till utveckling och vill dela med dig av dina erfarenheter, så är det här en möjlighet för dig! 

Det enda du behöver göra är att anmäla dig genom att skicka ett mejl med ditt namn, funktion och företag till intresseanmalan@energiforetagen.se . Det är först till kvarn så mejla redan nu!

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Elin Fellers

Elin Fellers

Projektkoordinator välutbildade nyanlända
Enhet: Politik och kommunikation
Telefon: 08-677 26 93
Mobil: 0701-64 44 47
E-post: elin.fellers@energiforetagen.se