Vi söker erfaren projektledare för e-learning & digitalisering

Publicerat av: Viktoria Pussfält ·

Är du en erfaren projektledare som brinner för att utveckla e-learning och digitala “live event”? Är du van i att producera och driva olika former av digitala utbildningsprojekt? Är du intresserad av digitalisering och gillar att tänka nytt? Då kan du vara den vi söker!

Hos oss får du ett intressant jobb i en arbetsmiljö som präglas av högt förtroende för enskilda medarbetares kompetens och förmåga att driva och utveckla sina ansvarsområden i samverkan med kollegor, medlemsföretag och omvärld.  

Tjänsten som projektledare e-learning med fokus på digitalisering tillhör enheten Kompetenscentrumsom erbjuder utbildningar och förlagsprodukter för att utveckla människor och organisationer i energibranschen. 

Dina arbetsuppgifter 

Som projektledare hos oss ansvarar du för utveckling och projektledning av digitala utbildningar, konferenser och koncept som berör Energiföretagens medlemmar och andra intressenter.  

Som projektledare med fokus på digitalisering ansvarar du för framtagning av nya digitala produkter samt digitalisering av befintligt utbud och arbetssätt. I samverkan med gruppen tar du fram och implementerar gemensamma riktlinjer för digitalt genomförande för våra digitala utbildningar och konferenser och tillsammans med respektive projektledare ansvarar du för digitalt genomförande av våra aktiviteter. Detta gäller både tekniskt genomförande och innehållsmässigt upplägg med fokus på bästa möjliga deltagarupplevelse. 

Du har budgetetansvar med budgetuppföljningar för att säkerställa att projekten genomförs på ett ekonomiskt lönsamt sätt och med hög kvalitet. Du bidrar till marknadsföring av befintligt utbud och tar tillsammans med medarbetare och medlemmar fram beslutsunderlag för att utveckla vårt digitala utbud vad gäller innehåll och pris.   

Din profil 

Vi söker dig som är en erfaren projektledare med erfarenhet av utveckling av e-learning. Du har både produktionskunskap och erfarenhet av digitala ”live event”. Du har pedagogisk kunskap och erfarenhet av att driva digitala utbildningsprojekt och är van att producera och driva processer från ax till limpa. Du har goda kunskaper i LMS, gärna Totara, samt av att arbeta i CRM-system. Du är van vid eget budgetansvar inklusive att ta fram beslutsunderlag. För tjänsten krävs mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift, samt i Office-paketet. Vi tror att du även är intresserad av webb och har viss erfarenhet av CMS. Kunskaper i Adobe-sviten är meriterande. 

Som person är du initiativrik, självständig och ansvarsfull. Du är resultatorienterad med utpräglad affärsmässighet och ordningssinne. Du har förmåga att överblicka helheten i dina projekt och kan prioritera med fokus på verksamhetens mål. Du är inte rädd för att prova nya idéer och utmana befintligt utbud och arbetssätt. 

Vi önskar att du också är lyhörd och arbetar engagerat för våra medlemmars bästa med inställningen ”kunden är i fokus”. För oss är det viktigt att du är en lagspelare som tycker om att jobba i team med kollegor, medlemmar och omvärld.   

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kansli i Stockholm, på enheten Kompetenscentrum, med tillträde omgåendeDu kommer att arbeta i våra trevliga lokaler belägna mitt i centrala Stockholm, även om vi nu delvis jobbar hemifrån på grund av pandemin. Energiföretagen Sverige erbjuder bra anställningsvillkor och personalförmåner såsom träning på arbetstid och friskvårdsbidrag. Vi tycker det är viktigt att våra medarbetare har en bra balans mellan arbetstid och fritid.  

Ansökan och frågor 

Din ansökan vill vi ha via e-post till ansokan@energiforetagen.se   
senast den 20 mars 2021. 

Frågor om tjänsten besvaras av enhetschefen för Kompetenscentrum viktoria.pussfalt@energiforetagen.se 

Fackliga företrädare är för Unionen Christer Gruber, 08 677 26 61 och för SACO Louise Marcelius, 08-677 27 

Energiföretagen Sverige är en branschorganisation som samlar nära 400 företag som producerar, distribuerar, säljer och lagrar elenergi och fjärrvärme. Vår verksamhet utvecklas i samverkan med medlemmarna och omvärlden. Energibranschen är en spännande bransch i utveckling. Vi ger Sverige drivkraft, idag och i framtiden. www.energiforetagen.se 

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Viktoria Pussfält

Viktoria Pussfält

Enhetschef
Enhet: Kompetenscentrum
Telefon: 08-677 27 10
E-post: viktoria.pussfalt@energiforetagen.se