Jobba hos oss

Publicerat av: Anna Ericson ·

Här hittar du vår karriärsida och lediga tjänster hos Energiföretagen. Du kan även läsa mer om vår verksamhet. 

Klicka på länken för att komma vidare till vår karriärsida.

Vi ger Sverige energi
Energiföretagen Sverige är en branschorganisation, bildad av medlemmarna i Svensk Energi och Svensk Fjärrvärme. Vi samlar företag som producerar, distribuerar, handlar med och lagrar el, värme och kyla. Våra medlemmar levererar energi varje sekund, året runt, till hushåll, stora och små företag och samhälle

Vi är branschens röst i samhällsdebatten och i relation till andra samhällsaktörer i Sverige och EU. Vi verkar lokalt, nationellt och internationellt. En viktig del i verksamheten är att erbjuda service till våra medlemmar – bland annat med specialiststöd, omvärldsbevakning, teknikutveckling, utbildningar och konferenser – för att utveckla branschens kompetens och förmåga att möta morgondagens utmaningar.

För att kunna ta del av detta video-material så behöver du godkänna användande av marknadsföringskakor. Klicka nedan för att ändra inställningarna för kakhantering.
Ändra inställningar

Vi ger Sverige energi

Dagens samhälle är i snabb förändring och helt beroende av energi. Den ligger till grund för vår välfärd. Vi behöver skapa en stark gemensam kraft som axlar helhetsansvaret för energiförsörjningen och bidrar till långsiktigt hållbara lösningar – annars stannar Sverige.

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Ulrica Nordemar

Ulrica Nordemar

Enhetschef HR & Organisation
Enhet: HR & Organisation
Telefon: 08-677 26 45
E-post: ulrica.nordemar@energiforetagen.se