Lediga tjänster

Publicerat av: Anna Lejestrand ·

Här hittar du lediga tjänster hos Energiföretagen. Om det ser tomt ut så beror det på att vi inte har någon öppning just nu. Du är välkommen tillbaka!

Energiföretagen Sverige är en branschorganisation, bildad av medlemmarna i Svensk Energi och Svensk Fjärrvärme. Vi samlar företag som producerar, distribuerar, handlar med och lagrar el, värme och kyla. Våra medlemmar levererar energi varje sekund, året runt, till hushåll, stora och små företag och samhälle

Vi är branschens röst i samhällsdebatten och i relation till andra samhällsaktörer i Sverige och EU. Vi verkar lokalt, nationellt och internationellt. En viktig del i verksamheten är att erbjuda service till våra medlemmar – bland annat med specialiststöd, omvärldsbevakning, teknikutveckling, utbildningar och konferenser – för att utveckla branschens kompetens och förmåga att möta morgondagens utmaningar.

Vårt kansli ligger i Centrala Stockholm och vi har regionkontor i Kristianstad, Skövde, Stockholm och Skellefteå. Du som arbetar hos oss får gärna dela våra värderingar kunskap, samverkan och drivkraft.

Se filmen! Vill du lära känna oss lite mer?

Dagens samhälle här i snabb förändring och helt beroende av energi. Den är grunden för vår välfärd. Vi behöver skapa en stark gemensam kraft som axlar helhetsansvaret för energiförsörjningen och bidrar till långsiktigt hållbara lösningar - annars stannar Sverige.

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Ulrica Nordemar

Ulrica Nordemar

Enhetschef
Enhet: HR & Organisation
Telefon: 08-677 26 45
E-post: ulrica.nordemar@energiforetagen.se