Rubrik och ingress till innehållet på sidan

Projektledare för kurser och konferenser

Huvudinnehåll

Energiföretagen Sverige är en branschorganisation som samlar nära 400 företag som producerar, distribuerar, säljer och lagrar energi. Vår vision är att skapa ett samhälle med hållbar energi för alla, alltid. Nu söker vi en projektledare för våra eftertraktade kurser och konferenser.

En av Energiföretagen Sveriges främsta uppgifter är att skapa goda affärsmässiga villkor för våra medlemmar, genom att ge medlemsanpassad information, service och utbildning i toppklass och vi erbjuder ett stort utbud av kompetensutveckling, bland annat i form av kurser och konferenser. De är eftertraktade och varje år ordnar vi runt 60 olika kurser och konferenser som når cirka 6000 deltagare.

Nu söker vi till vårt kansli i Stockholm en projektledare i toppklass som vill ansvara för ett antal av våra välbesökta och uppskattade kurser och konferenser.

Tjänstens ansvarsområde

Du har huvudansvaret för genomförandet av tilldelade kurser och konferenser och planerar, genomför, följer upp och utvärderar dessa. Du säkerställer även att de genomförs på ett ekonomiskt lönsamt sätt utifrån uppsatta mål och budget.

Du svarar även för att utifrån medlemmarnas behov utveckla så väl befintliga kurser och konferenser som nya.

I rollen som projektledare ingår även att leda och delta i olika arbetsgrupper och i olika sammanhang företräda Energiföretagen Sverige externt.

Som person är du initiativrik, proaktiv, självständig och ansvarsfull. Du har lätt för och tycker om att samarbeta med olika parter och du arbetar engagerat och professionellt när du genomför dina uppgifter. Att du är strukturerad i ditt arbetssätt och har förmåga att överblicka helheten i dina projekt ser vi som avgörande för att lyckas. Du tycker att det är kul att arbeta med människor och trivs med att vid behov arbeta i ett högt tempo.

På Energiföretagen Sverige värdesätter vi den kollektiva förmågan och arbetar som ett lag mot gemensamma mål. Våra värderingar är kunskap, samverkan och drivkraft. Du får gärna dela vår värdegrund.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kansli i Stockholm och ingår i enheten Kompetenscentrum. Det förekommer resor i tjänsten, i vissa fall utrikesresor och vissa aktiviteter genomförs kvällstid.

Kvalifikationer

  • Du har relevant högskoleutbildning.
  • Minst 2 års erfarenhet av att leda projekt.
  • Goda språkkunskaper i tal och skrift.
  • Goda kunskaper i Office.

Ansökan och frågor

Din ansökan vill vi ha via e-post till ansokan@energiforetagen.se senast den 12 maj.

Frågor om tjänsten besvaras av enhetschefen Kristian Öhrn, tfn 08- 677 26 48 eller per mejl på kristian.ohrn@energiforetagen.se

Fackliga företrädare är för Unionen Annette Sjöström, 08-677 27 12 och för SACO Patrik Holmström, 08-677 27 06.