Rubrik och ingress till innehållet på sidan

Ansvarig kompetensförsörjning – vikariat

Huvudinnehåll

Kompetensförsörjningen är avgörande för energibranschens konkurrenskraft. Rätt kompetens och engagerade medarbetare är avgörande för företagens affär och utveckling. Vill du få chansen att, tillsammans med medlemsföretag, verka för en attraktiv och hållbar bransch att arbeta i?

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för arbetet med branschens kompetensförsörjning. Samt leda ett långsiktigt och strategiskt inriktat utvecklingsarbete. Det innebär att samordna, driva och kommunicera attraktions-, utbildnings- och rekryteringsfrågor för våra medlemmar. En viktig del är även det systematiska arbetet med jämställdhet och mångfald.

Som kunskaps- och faktabank till medlemmar, politiker, myndigheter och övriga intressenter – så ges du stora möjligheter till internt och externt nätverkande och utbyte!

Din profil

Du har flerårig erfarenhet av, och brinner för, arbete med arbetsmarknads-, utbildningsfrågor och/eller kompetensförsörjning. Erfarenhet av projektledning, samverkansroller och kommunikationsarbete. Du besitter en god förmåga att planera, prioritera, samarbeta och få med dig andra medarbetare.

Ansökan och frågor

Din ansökan vill vi ha via mejl till: ansokan@energiforetagen.se senast den 25 maj 2018.
Frågor om tjänsten besvaras av tf Enhetschef Viktoria Pussfält tfn 073-425 25 50 eller mejl  viktoria.pussfalt@energiforetagen.se
Tjänsten är ett föräldravikariat fram till och med augusti 2019 och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Fackliga företrädare är för Unionen Folke Sjöbohm,
08-677 26 97 och för SACO Louise Marcelius, 08-677 27 06.

Om oss

Energiföretagen Sverige samlar företag som producerar, distribuerar, handlar med och lagrar energi. Våra medlemmar levererar energi varje sekund, året runt, till hushåll, stora och små företag och samhälle. Tillsammans driver vi förändring som möjliggör ett långsiktigt hållbart samhälle. Det gör vi i samverkan med vår omgivning eftersom vi är övertygade om att såväl medlemmarnas, som samhällets visioner, förverkligas bättre med gemensamma krafter. Vi bidrar i samhällsbygget med vår kunskap för att utveckla ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbara energisystem. Vi ger Sverige drivkraft. Idag och i framtiden.