Rubrik och ingress till innehållet på sidan

Projektkoordinator - vikariat

Huvudinnehåll

Energiföretagen Sverige söker nu en projektkoordinator för våra utbildningar, kurser och konferenser. Vi letar efter dig som gillar ordning och reda, har förmåga att ta egna initiativ och som samtidigt gillar att arbeta i team för att tillsammans skapa bra resultat. Vi erbjuder ett jobb som präglas av högt förtroende för enskilda medarbetares kompetens och förmåga att driva och utveckla sina ansvarsområden i samverkan med medlemsföretag, kollegor och omvärld.

Tjänstens ansvarsområde
Som projektkoordinator arbetar du med administration av företagsinterna kurser, lärarledda utbildningar, webbutbildningar samt övriga kurser och konferenser. Ditt ansvar är bland annat att sköta de praktiska detaljerna innan, under och efter våra kurser och konferenser. En viktig del är att vara support för våra deltagare.

I din roll bistår du också projektledaren med planering, fakturering samt utveckling, genomförande och uppföljning av aktuella utbildningar och kurser.

Tillsammans med projektledaren arbetar du också med att ta fram och revidera kursmaterial, hantera offerter samt följa upp det ekonomiska resultatet.

Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och minst ett års erfarenhet av att arbeta med kurser, konferenser eller andra evenemang. Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet.Det är också meriterande om du har erfarenhet från arbetat i LMS, CRM eller kursbokningssystem.

En stor och viktig del i vår verksamhet är att erbjuda service till våra medlemmar – bland annat just i form av utbildningar och kurser. Det är därför av största vikt att du är serviceinriktad, prestigelös och arbetar engagerat med inställningen: ”kunden i fokus”.

Som person är du strukturerad, har egen initiativförmåga, drivs av att skapa resultat och har förmåga att hitta lösningar på problem när de dyker upp. Eftersom vi jobbar i team är det också viktigt att du är en lagspelare som gillar att samarbeta med kollegor för att tillsammans skapa goda resultat.

Tjänsten är ett föräldravikariat med tillträde omgående tom 28 februari 2020 eller tills det att ordinarie medarbetare kommer tillbaka.

Ansökan och frågor
Skicka din ansökan till: ansokan@energiforetagen.se senast 2018-11-27

Frågor om tjänsten besvaras av enhetschef, Viktoria Pussfält.
Telefon: 08-6772710, eller mejl: viktoria.pussfalt@energiforetagen.se

Fackliga företrädare är för Unionen Christer Gruber 08-6772661  och
för SACO Louise Marcelius 08-677 27 06.

Om Energiföretagen Sverige
Energiföretagen Sverige är en branschorganisation som samlar företag som producerar, distribuerar, handlar med och lagrar energi. Våra medlemmar levererar energi, varje sekund - året runt, till hushåll, företag och samhälle. Vår främsta uppgift är att skapa goda affärsmässiga villkor för våra medlemmar, som med sin verksamhet vill verka för hållbara och resurseffektiva energisystem. Tillsammans driver vi förändring som möjliggör ett långsiktigt hållbart samhälle. Det gör vi i samverkan med vår omgivning eftersom vi är övertygade om att såväl medlemmarnas, som samhällets visioner, förverkligas bättre med gemensamma krafter. Vi bidrar i samhällsbygget med vår kunskap för att utveckla ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbara energisystem. Vi ger Sverige drivkraft. Idag och i framtiden. Läs mer på www.energiforetagen.se