Bli medlem/Våra medlemsföretag

Publicerat av: Cecilia Söder ·

Energiföretagen Sverige skapar medlemsnytta genom att arbeta för goda affärsmässiga villkor för våra medlemmar. Vi hjälper våra medlemmar att utvecklas och möta nya utmaningar genom att sprida kunskap, bevaka utvecklingen och utveckla våra medlemmars kompetens.


Medlemmar i Energiföretagen Sverige / Our members

Vårt erbjudande till våra medlemmar består bland annat av specialiststöd, omvärldsbevakning, teknikutveckling, utbildningar och konferenser – för att utveckla branschens kompetens och förmåga att möta morgondagens utmaningar.

Vi är branschens röst i samhällsdebatten och i relation till andra samhällsaktörer i Sverige och EU. Vi verkar lokalt, nationellt och internationellt.

I samverkan med våra medlemmar arbetar vi för att energibranschen ska få bättre förutsättningar att utveckla hållbara lösningar och affärsmodeller som möter samhällets behov. Både idag och imorgon.

Vill ditt företag vara medlem i Energiföretagen Sverige? Ansök om medlemskap genom att mejla Cecilia Söder. Uppge företagsnamn och organisationsnummer samt namn på verkställande direktören.

 

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Cecilia Söder

Cecilia Söder

Vd-assistent, Vd-stab
Enhet: Ledning
Telefon: 08-677 26 24
E-post: cecilia.soder@energiforetagen.se