Rubrik och ingress till innehållet på sidan

Nu har vi en ny webbplats!

Huvudinnehåll

Välkommen till Energiföretagen Sveriges nya webbplats! Här hittar du nyheter, pressmeddelanden, fakta om energisystemet, statistik, kunskap om branschens kompetensförsörjning, kurser och konferenser och mycket mer.

Den här webbplatsen är responsiv och anpassar sig efter om det är en dator, mobil eller surfplatta som du som besökare använder.

Mycket matnyttig information är på plats men...

...en del information finns fortfarande kvar på de bägge föreningarnas (Svensk Energi och Svensk Fjärrvärme) tidigare webbplatser. Det som är kvar kommer
successivt att flyttas hit. Arbetet beräknas pågå under våren och sommaren.Det gäller framförallt information som är på sidor längre ner i strukturen på de tidigare webbplatserna.

Innan sidorna är på plats så länkar vi till dem - så bli inte förvånad om du klickar på en länk här och lotsas till en sida hos tidigare Svensk Energi eller Svensk Fjärrvärme.

Letar du efter information på våra tidigare  webbplatser och det är flyttat hit, kommer du lotsas till vår nya webbplats, till rätt sida.

Under våren kommer vi också arbeta med att förbättra sökfunktionen, se över de webbtjänster vi använder för att lagra dokument för våra råd och arbetsgrupper samt andra webblösningar som är relaterade till vårt utbud.

Hoppas att du kommer att trivas med Energiföretagen Sveriges nya webbplats!