Arena Elhandel i Jönköping

Hur kan vi öka branschens förtroende och få till en bra kunddialog? Energiföretagen Sverige bjuder in till en heldag där elhandelsföretagen får tillfälle att diskutera och delta i en workshop om just detta.

När? Den 23 september 2020 kl 10.00 till 15.30

Var? Comfort Hotel, Jönköping

Målgrupp: Endast för medlemmar och samarbetspartners i Energiföretagen Sverige

En överväldigande majoritet av alla elhandelsföretag är seriösa aktörer som sätter kunden främst. Men så finns det aktörer som inte gör det. Det skapar problem för branschens förtroende. På den fullspäckade arenaträffen Arena Elhandel fokuserar vi på just branschens förtroende och kunddialogen. Hur ökar vi förtroendet, hur motarbetar vi oseriösa aktörer och hur får vi till en positiv kunddialog? Genom workshops och dialog diskuterar vi detta.

Under dagen kommer vi även informera om aktuella ämnen som berör dig som arbetar på ett elhandelsföretag. Dagen är även ett perfekt tillfälle för dig att utbyta erfarenheter och knyta nya kontakter inom branschen.

Arena Elhandel är till för dig som är vd, AO-chef, elhandelsansvarig, kundkommunikatör, säljare, kundserviceansvarig, marknadsansvarig, avtalsansvarig eller bara allmänt intresserad av elhandelsrelaterade frågor.

Kan du inte detta datum är du även varmt välkommen till mötet i Skellefteå den 21 september eller mötet på Arlanda den 1 oktober!

Varmt välkommen!

Anders Karmehed, Regionchef Syd

Efwa Nilsson, Regionchef Väst

Catherine Lillo, Ansvarig slutkundsmarknad el