EBR Beredardagar 2023 - Utställare

Utställare fylls på vart efter dom är bokade.

Tillbaka till bokningssidan

Utställare: Utställare:

Hammarprodukter-logga-webb.jpg

IFÖ-logo-webb.jpg

Hammarprodukter

Hammarprodukter tillverkar skyltar och märksystem med huvudsaklig inriktning på elkraftsindustrin, telesektorn och spårbunden trafik. Bredden på sortimentet är stort; elskyltar, kompletta märksystem, markeringsstolpar, optoskyltar, sjöfartsskyltar, fågelskydd med mera.

Ifö

Ifö Electric visar servisskåp för luftledningsnät, lågspänningssäkringar samt totalområdes- och delområdessäkringar för 12kV och 24kV. Delområdessäkringarna uppfyller kraven för ”Sverigesäkringar” och utförande i enlighet med EBR’s rekommendation.

nexans-logga.jpg

Metria AB

Metria Markkoll sparar tid, ger kontroll över projekt, visar vilka som berörs och skapar MUA med ett knapptryck - framtidens lösning är här! ”Beredare på Nätbolaget AB”

Nexans

Nexans visar hur vi bidrar till en bättre värld genom hållbar elektrifiering tack vare unika produkter med svensk utveckling och tillverkning.

prysmian-group.jpg

rundvirke-logo-webb.jpg

Prysmian Group

Världsledande kabeltillverkaren Prysmian Group visar sina nya Draka-kablar Allground 1kV, SE-N1XZ1-AS Pure och AXALJ-TT ALCL samt visa pd-mätning med PryCam

 

Rundvirke Poles AB

Rundvirke Poles är experter på tillverkningen av träskyddsbehandlade kraftledningsstolpar och marknadsledande i flera länder i världen. Vår nya miljövänligare kraftledningsstolpe Repellent visar vi upp på mässan. Välkommen!

SAB Elteknik AB

Safegrid smarta sensorer för fellokalisering i mellanspänningsnätet (kabel och luftledning) med noggrannhet 100m. Batteridriven säkerhetsklipp för säker kabelseparation. Verktyg för kabelpreparering. Tätningsskum för kabelgenomföring. Marknadens smartaste kabeltillbehör 12-36kV

Uponor Infra AB

Uponor Infra kommer att presentera ytterligare ett bidrag till hållbar infrastruktur under mark, DW Blue - ett kabelskyddsrör med upp till 70 % minskat koldioxidavtryck!

Trimtec AB  

Trimtec är en auktorisera distributör av Trimbles mätsystem på den svenska marknaden. Vår ambition är att med hjälp av kompetent personal erbjuda marknaden de bästa produkterna och de bästa ekonomiska lösningar samt en hög servicenivå.

 

Trimtec säljer och marknadsför Totalstationer, GNSS, Fältdatorer, Laserscanner, Mobile mapping, Monitorering samt bygglaser från Trimble. Vi har kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm, Karlstad, Sundsvall och Umeå. Trimtec har ca 45 anställda med lång erfarenhet från branschen och som arbetar med försäljning, uthyrning, utbildning, service samt support.

ABB

Vi kommer visa ABB Kabeldon IP-system. Ett unikt, beröringsskyddat skensystem tillsammans med elkopplare och anslutningar. Likaså ABB Cewe Z-systems produkter visas upp.

 

Kabeldon IP-system - Säkringar och säkringsprodukter | ABB

 

InLine II - ZLBM/ZHBM - Säkringar och säkringsprodukter | ABB

 

Kabelskåp Kabeldon och CEWE | ABB

AB Linjedon

Kombiisolatorn, förenkla och effektivisera din kraftledningsbyggnation  

Jerol

Jerol tillverkar marknadsledande kompositstolpar, i säker miljö med fokus på hållbarhet och trivsam arbetsmiljö. Tillsammans med moderbolaget Comrod, verkar Jerol för att erbjuda dess kunder förstklassig service med en produkt som gör skillnad i världen. Med trygga leveranser och bra kundbemötande så verkar vi för att lämna ett positivt avtryck både lokalt och globalt.

TE Connectivity

TE Connectivity är på plats för att visa upp sitt breda sortiment inom kabeltillbehör, luftledning och ställverk samt diskutera framtidens lösningar och behov med er!

GIDA Powerd By Kraftkonsult

GIDA är ett interaktivt kartbaserat projektverktyg och beredningsprogram för att digitalisera arbetsunderlag och processen vid elnätsombyggnad  

KL Industri AB 

Nätstationer i plåt och betong. HSP-ställverk, transformatorer.

LinkedIn

Ensto Sweden AB

Ny stagisolator för ökad säkerhet. Nya beröringssäkra anslutningsdon 12-24kV, produkter för driftövervakning och feldetektering i allt från små nätstationer på landsbygden till fördelningsstationer i stadsmiljö

RagnarStålskog

Ragnar Stålskog AB startade verksamheten 1955 och har sedan dess utvecklat, producerat och levererat elsäkerhetsutrustning till kraftindustrin. Idag är vi Nordens största producent och leverantör av jordningsverktyg, manöverstänger samt spänningsprovare och levererar utrustning till stora delar av världen.   

Amokabel

Vi är 100% självförsörjande på miljömärkt el och tillverkar alltid kablar och linor med minsta möjliga miljöpåverkan, innovation, kundservice och korta ledtider i fokus.

EBR - ElnätsBranschens Riktlinjer, borgar för en säker och kostnadseffektiv förvaltning och utveckling av Sveriges elnät. Praktiskt taget alla elnätsföretag i Sverige använder sig av EBR-systemet.

 

Greenpipe

Europas bredaste sortiment av delbara kabelskyddrör tillverkade av 100 % återvunnen plast