Inställd-Webbinarium Kraftvärmeforum

Kraftvärmefrågan hetare än någonsin – varmt välkommen till ett högaktuellt webbinarium med fokus kraftvärmefrågor!

forum för kraftvärme

Välkommen på Kraftvärmeforum online!

Den 6 oktober samlas vi åter på Kraftvärmeforum – denna gång i form av ett tre timmar långt webbinarium under förmiddagen - för att ta upp det viktigaste för branschen inom kraftvärmefrågorna. Och det är inte lite. Som vanligt är det hög aktivitet inom kraftvärmefrågorna, både hos er medlemmar, i politiken och på våra myndigheter, och det är viktigt för branschen att hänga med i svängarna. På vår distansträff tar vi upp de mest brännande frågorna och viktig utveckling som ni i branschen behöver känna till, samt erfarenheter från er medlemmar, med en blandning av inslag från olika föredragshållare, diskussioner och interaktiva delar. Som vanligt omfattar programmet olika aspekter av kraftvärmen – politiska, tekniska, marknadsfrågor och anläggningsfrågor.

Spännande ämnen som tas upp är den aktuella politiska utvecklingen, potentialbedömning av fjärr- och kraftvärmen, kraftvärmen i kapacitetsbristen, vad händer på elmarknaden, möjligheter med kraftvärme såsom BECCS och andra spännande utvecklingsområden, exempel på nya anläggningar och hur det går för dem, och mer därtill. Under de tre timmarna bjuds också på spännande diskussioner om kraftvärmens framtid mellan representanter från branschen. Programmet är just nu under arbete – så håll utkik!

Välkommen att skriva in i kalendern redan nu och anmäla dig via bokningslänken här intill! Information om hur du ansluter till webbinariet kommer senare.

Kontakt

Lina Enskog Broman

Lina Enskog Broman

Ansvarig kraftvärme, fjärrvärme och fjärrkyla
Enhet: Energisystem
Telefon: 08-677 27 16
E-post: lina.enskog.broman@energiforetagen.se

Lena Odenholm

Lena Odenholm

Administratör
Enhet: Verksamhetsstöd
Telefon: 08-677 26 46
E-post: lena.odenholm@energiforetagen.se