Regionmöte Mitt - Vidbynäs Gård

Vad har det fysiska regionmötet gemensamt med ABBA, Dumleklubban samt Federer och Nadals teamwork på tennisplanen? Att det gör comeback! På vårens regionala höjdpunkt får du ta del av nyheter och viktiga förändringar i branschen i en härlig miljö. Observera att du behöver vara inloggad för att kunna anmäla dig.

Snart är det dags att återigen låta det fysiska regionmötet stå i rampljuset! Energibranschen har en viktig roll i att vara med och leda omställningen. För att branschen ska utvecklas och komma framåt krävs samverkan, informationsutbyte, diskussioner och analyser. På vårens regionmöte får du ta del av nyheter och förändringar och samtidigt nätverka med dina branschkollegor och Energiföretagens experter. Missa inte det!

Det här får du ut av regionmötet

  • Nätverkande med branschkollegor på en av de första fysiska träffarna på länge.
  • Uppskattad omvärldsspaning, presenterad av Energiföretagens vd Åsa Pettersson.
  • En värdefull inblick i det energipolitiska läget inför valet, med hjälp av vår analys.
  • Diskussion om frågan ”Hur ska branschen attrahera nya talanger?” Vår kompetensbehovsanalys ger dig vägledning och verktyg.
  • Parallella sessioner med djupdykningar i aktuella energifrågor.
  • Inspiration och erfarenhetsutbyte.

Programmet är fortfarande under bearbetning, så mer detaljer kommer snart.

Dessa får du träffa på plats

Utöver att träffa medarbetare från Energiföretagen Sverige och lyssna på intressanta talare får du även möjlighet att nätverka med dina branschkollegor. Regionmötets målgrupp är vd:ar, elnätsansvariga, elnätschefer, fjärrvärmechefer, elhandelsansvariga, produktionsansvariga och HR-ansvariga på våra medlemsföretag. Regionmötet är alltså enbart öppet för medarbetare på Energiföretagen Sveriges medlemsföretag.

Kontakter

Catherine Lillo

Catherine Lillo

Regionchef Mitt
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 08-677 26 81
E-post: catherine.lillo@energiforetagen.se

Sara Wannehed

Sara Wannehed

Administratör
Enhet: HR & Organisation
Telefon: 08-677 26 89
E-post: sara.wannehed@energiforetagen.se