INSTÄLLD - Regionmöte Väst - Stenungsbaden

Få koll på aktuella energifrågor på vårens regionmöte!

Med en bättre koll på omvärlden, större vetskap om total- och civilförsvarsplanering, stenkoll på det senaste inom våra verksamhetsområden och erfarenheter från andra energiföretag kan hela energibranschen bli ännu skarpare. På vårens regionmöte får du en uppdatering inom flera viktiga områden som rör din verksamhet. Missa inte det!

På vårens regionmöte uppdaterar vi oss kring de frågor som är viktigast för energibranschen just nu. På agendan står bland annat omvärldsspaning, total- och civilförsvarsplanering, kärnkraft ur ett systemperspektiv, Vinterpaketet, medlemsföretagens erfarenheter och djupdykningar inom både el och fjärrvärme.

Målgrupp: Endast för medlemmar och samarbetspartners i Energiföretagen Sverige

Regionmötet vänder sig till dig som är vd, verksamhetsansvarig inom fjärrvärme, elhandel, produktion eller elnät eller bara allmänt intresserad av energibranschen. På regionmötet får du inspiration, handfasta råd, tid för att knyta kontakter bland dina branschkollegor och mer kunskap inom viktiga ämnen som rör din verksamhet.

På agendan

  • Vi rivstartar regionmötet med en omvärldsspaning. Vilka aktuella frågeställningarna rör energibranschen just nu?
  • Försvarsmakten och SÄPO har lärt oss om säkerhet på tidigare regionmöten. I vår berättar Svenska Kraftnät om hur total- och civilförsvarsplaneringen berör energisektorn.
  • Många pratar om kärnkraftens vara eller icke vara just nu. Kan vi behålla kärnkraften? Hur ser framtiden ut? Vi diskuterar kärnkraft ur ett systemperspektiv.
  • Nu ska Vinterpaketet bli konkret! Vinterpaketet är framme i en implementeringsfas. Vi går därför igenom det som är viktigast för er att ha koll på så att ni är förberedda på vad som komma skall.
  • Vilka erfarenheter kan vi lära av varandra? Medlemsföretag delar med sig.
  • I region Mitt, Väst och Syd djupdyker vi i både el och fjärrvärme under parallella sessioner.
  • I region Nord byts parallella sessioner ut mot studiebesök på SCA Östrands pappersmassafabrik. Utöver att se anläggningen får vi även lyssna till en stor kunds syn på energibranschen och hållbarhetsfrågor.
  • Och mycket mer! Programplanering pågår ännu, så flera intressanta programpunkter kommer att dyka upp inom kort.

Datum för vårens regionmöten är:

5-6 maj, Region Nord, Östanskär Jakt och Konferens
12-13 maj, Region Syd, Stufvenäs Gästgiveri
26-27 maj, Region Mitt, Steam Hotel
28-29 maj, Region Väst, Stenungsbaden Yacht Club

Efwa Nilsson

Efwa Nilsson

Regionchef Väst
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 0500-78 90 30
E-post: efwa.nilsson@energiforetagen.se

Lena Odenholm

Lena Odenholm

Administratör
Enhet: Verksamhetsstöd
Telefon: 08-677 26 46
E-post: lena.odenholm@energiforetagen.se