Elnäten gör allt möjligt! Nätverksträff för elnätsansvariga

För första gången någonsin anordnar vi en efterfrågad nätverksträff för elnätsansvariga i anslutning till elnätsbranschens unika mässa EBR Metod- och maskindagar 2022! Ta chansen att både nätverka, diskutera och få koll på det senaste inom elnätsfrågorna.

När? 17–18 maj 2022.
Var? På Gripsholms värdshus i Mariefred.
Målgrupp? Du som är vd, elnätsansvarig eller elnätschef på ett av våra medlemsföretag.
Antal deltagare? Nätverksträffen har ett begränsat antal platser, så först till kvarn gäller.

Anmälan öppnar i januari.

Inspirerande föreläsningar, nätverkande och exklusiv visning av mässan

I anslutning till Energiföretagen Sveriges unika utomhusmässa EBR Metod- och maskindagar 2022 arrangerar vi en efterfrågad nätverksträff för elnätsansvariga. I nätverksträffen ingår:

  • Flera intressanta föreläsningar från representanter för Energiforsk, elnätsansvariga på Energiföretagen Sverige samt flera energiföretag som delar med sig av inspirerande elnätsprojekt. Exempelvis kommer Marcus Wråke (Energiforsk) presentera aktuell forskning om elnäten som en framtidstillgång och Jonas Persson (Karlstad Elnät) och Catherine Lillo (Energiföretagen) kommer prata om DSO:ns roll i framtiden. Programmet är under bearbetning, så mer information kommer.
  • Nätverkande med andra elnätsansvariga.
  • Inträde till branschevenemanget EBR Metod- och maskindagar 2022, middag samt en exklusiv visning av innehållet på mässan. På den exklusiva visningen får du möjlighet att både se och prova på ny teknik samt prata med leverantörer.
  • Diskussioner med elnätsexperter om elnätsrelaterade frågor.
  • Möjlighet att ge inspel till branschens utveckling.

Vad är EBR Metod- och maskindagarna?

EBR Metod- och maskindagar är ett unikt branschevenemang för dig som jobbar på ett elnätsföretag. Här får du se och prova på både nya och beprövade metoder, maskiner, verktyg och material utomhus på åtta stationer. Likt de olympiska sommarspelen arrangeras mässan enbart vart fjärde år – så här får du koll på fyra års utveckling på två dagar. På kvällen den första dagen är det gemensam middag med underhållning.

År 2022 är Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö värdföretag för EBR Metod- och maskindagarna som tar plats i Eskilstuna.

Kontakter

Mats Andersson

Mats Andersson

Regionchef Nord
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 0910-76 14 80
E-post: mats.andersson@energiforetagen.se

Sara Wannehed

Sara Wannehed

Administratör
Enhet: Verksamhetsstöd
Telefon: 08-677 26 89
E-post: sara.wannehed@energiforetagen.se