Regionmöte med val Mitt och Nord

Välkommen till regionmöte med val! Skolavslutningskänslor, vaccineringsplåster och längtan till semester i all ära, men vi förbereder höstens alla aktiviteter och framför allt vårt regionmöte. Observera att du behöver vara inloggad för att kunna anmäla dig.

Just nu (i mitten av juni) planerar vi för att kunna träffas på Rosersbergs slott, nära Arlanda, den 5 oktober 2021, enligt de restriktioner om avstånd och antal max deltagare som råder då. Vi längtar efter att ses för att få prata med varandra, och planerar därför att göra ett regionmöte med fokus på samtal och interaktion.

Det blir omvärldsspaningar med vår nya vd Åsa Pettersson, preliminära resultat och reflektioner av branschens nya kompetensbehovsanalys, gemensamma funderingar kring vad som händer i valet 2022 och mycket mer.

Dessutom bjuder vi in till en stark och pricksäker inspirationsmiddag kvällen innan mötet, 4 oktober. Sveriges mest kända armbryterska Heidi Andersson och hennes skidskyttegigant till man Björn Ferry kommer till Rosersberg. Vi vill låta oss bli inspirerade av deras karriärer och av hur de numera riktar sin målmedvetenhet på att leva i harmoni med klimatet i glesbygden. Här finns lärdomar att dra för energiföretag i sitt umgänge med kunderna.

För att också få lite action har Heidi lovat att hålla en armbrytarskola där det finns chans att möta henne för den som vågar. Möt också en minglande Björn vid middagen. Här finns allt, så kom laddade till tänderna och med spetsade öron. Vi ses!

Reservera en plats på branschens första större fysiska möte efter pandemin.

Kontakter

Mats Andersson

Mats Andersson

T.f Enhetschef och Regionchef Nord
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 0910-76 14 80
E-post: mats.andersson@energiforetagen.se

Sara Wannehed

Sara Wannehed

Administratör
Enhet: Verksamhetsstöd
Telefon: 08-677 26 89
E-post: sara.wannehed@energiforetagen.se