Digitalt Regionmöte med val Mitt och Nord

Välkommen till vårt digitala regionmöte med val! Här blir du serverad en omvärldsspaning med vår nya vd Åsa Pettersson, en diskussion om hur vi attraherar ny kompetens till branschen, gemensamma funderingar kring vad som händer i valet 2022 och mycket mer. Observera att du behöver vara inloggad för att kunna anmäla dig.

 

Därför ska du anmäla dig till vårt kostnadsfria regionmöte

Är du vd, verksamhetsansvarig inom fjärrvärme, elhandel, produktion eller elnät eller bara allmänt intresserad av energibranschen och dess frågor? Då är vårt digitala regionmöte något för dig! På mötet ger vi dig viktiga uppdateringar i alla de frågor som rör din verksamhet och föränderliga omvärld. Här får du inspiration, handfasta råd och mer kunskap inom viktiga ämnen som rör din verksamhet.

Delta var du än befinner dig i Sverige!

Med hänsyn till den ännu pågående coronapandemin arrangerar region Nord och Mitt ett gemensamt digitalt regionmöte den 5 oktober 2021. Delta bekvämt och enkelt var du än befinner dig i Sverige!

Regionmötets innehåll

Förvänta dig ett möte fyllt till brädden med det senaste du behöver ha koll på inom energivärlden. Här serveras du en omvärldsspaning med vår nya vd Åsa Pettersson och en viktig diskussion om hur vi attraherar ny kompetens till branschen. Vi kommer också gemensamt fundera kring vad som händer i valet 2022, lyssna till en föreläsning med vår expert på förnybara energislag, Lars Andersson, om vilka nya tekniker som ska rädda klimatet med mera.

Regionmötet är kostnadsfritt.

Kontakter

Mats Andersson

Mats Andersson

Regionchef Nord
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 0910-76 14 80
E-post: mats.andersson@energiforetagen.se

Sara Wannehed

Sara Wannehed

Administratör
Enhet: Verksamhetsstöd
Telefon: 08-677 26 89
E-post: sara.wannehed@energiforetagen.se