Så implementerar du AI i din verksamhet - digital utbildning

Utbildningen är en kickstart och inspiration för att digitalisera din affär med hjälp av Artificiell Intelligens (AI). Vi har tagit fram utbildningen för dig som vill få en snabb koll på hur din organisation kan utvecklas i takt med digitaliseringen och AI-vågen. Du får ett tillfälle att göra AI-digitaliseringens konsekvenser tydliga för dig och din verksamhet. Vi lyfter blicken och inspireras av de senaste branschtrenderna och de främsta utmanarna för att med full kraft landa i enkla verktyg som förnyar dig, din organisation och din affär.

OBS! Genomförs som ett webbinarium i Zoom under två halvdagar,
13 och 20 april ca kl. 08.30-12.00.
Energiföretagen uppfyller MSB:s rekommendationer gällande användandet av Zoom. Läs mer under fliken När och var nedan.

Under utbildningen går vi igenom hur du med hjälp av innovation, nya affärsmodeller och uppgraderat ledarskap lyckas med implementationen av AI i din verksamhet.

Du får med dig konkreta verktyg och handlingsplaner som hjälper dig i ditt arbete. Under utbildningen gör vi övningar och reflektioner som stärker ditt lärande och ger dig idéer om hur du kan stödja din organisations utveckling. 

Upplägg

Utbildningen spänner över 2 halvdagar och är för dig som vet att AI-utveckling krävs för att lyckas på marknaden idag. Vi behandlar strategier, metoder och verktyg som är direkt användbara för att du och din organisation bättre ska hantera den digitala utvecklingen. Under utbildningen ger vi också tid att utvärdera er egen position på marknaden och utveckla nya affärsmodeller och kundvärden med AI inspiration.

För vem?

Denna utbildning är skapad för dig som är ledare, strateg eller entreprenör som upplever att du behöver agera i en AI-digital värld. Du har en operativ eller strategisk nyckelbefattning som gör att din förståelse för AI-transformationen är avgörande för framtiden i din verksamhet. För dig som vill bygga en teknisk och kommersiell ledarroll som påverkar affären och din egen karriär. Lämpar sig även för dig som deltagit i "AI - en möjlighet med rätt ledarskap och affärsmodeller – Webbinarium".

Kontakt

Sita Sörman

Sita Sörman

Projektkordinator
Enhet: Kompetenscentrum
Telefon: 08-677 26 82
E-post: sita.sorman@energiforetagen.se