Så implementerar du AI i din verksamhet - digital utbildning

Utbildningen är en kickstart och inspiration för att digitalisera din affär med hjälp av Artificiell Intelligens (AI). Utbildningen är för dig och ditt team som vill få en snabb och konkret koll på hur ni kan utvecklas i takt med digitaliseringen och AI-vågen. Ni får ett tillfälle att göra AI-digitaliseringens konsekvenser tydliga för er affärsmodell och strategiska transformation. Vi lyfter blicken och inspireras av de senaste branschtrenderna och de främsta utmanarna för att med full kraft landa i enkla verktyg som förnyar dig, din organisation och din affär.

På utbildningen går vi igenom hur ni med hjälp av innovation, nya affärsmodeller och ett uppgraderat ledarskap lyckas med implementationen av AI. Ni får med er konkreta verktyg och handlingsplaner som hjälper er i förändringsarbetet. Under utbildningen gör vi övningar och reflektioner som stärker konkret lärande och skapar insikter om hur du kan stödja er organisations utveckling. 

Upplägg

Utbildningen spänner över 2 halvdagar och är för dig som vet att AI-utveckling krävs för att lyckas på marknaden idag. Vi behandlar strategier, metoder och verktyg som är direkt användbara för att du och din organisation bättre ska hantera den digitala utvecklingen. På kursen ger vi tid att utvärdera er egen position på marknaden och att utveckla nya affärsmodeller och kundvärden med AI inspiration.

För vem?

Denna utbildning är skapad för er som är ledare, strateger eller entreprenörer och som upplever att ni behöver agera i en AI-digital värld. Ni har en operativ eller strategisk position som gör att er förståelse för AI-transformationen är avgörande för framtiden i er verksamhet.

Genomförs som ett webbinarium i Zoom under två halvdagar, cirka tider kl. 08.30-12.00.
Energiföretagen uppfyller MSB:s rekommendationer gällande användandet av Zoom.

Kontakt

Sita Sörman

Sita Sörman

Projektkoordinator
Enhet: Kompetenscentrum
Telefon: 08-677 26 82
E-post: sita.sorman@energiforetagen.se