Temadag Fjärrkyla

Energiföretagen bjuder in alla medlemmar till en halvdag om fjärrkyla! Här får du inblick i fjärrkylans teknik och marknad, koll på regelverken och tips från erfarna kollegor i branschen. Seminariet genomförs digitalt och passar både erfarna och nyfikna.

Varmt välkomna till en halvdag i fjärrkylans tecken! Visste du att våra medlemmar började leverera fjärrkyla för 30 år sedan? Sedan dess har leveranserna ökat stadigt, och vi förväntar oss fortsatt expansion både i befintliga och tillkommande nät. Men vad behöver man tänka på då? Kommer regelverken att hjälpa eller stjälpa? Kommer affären att bära sig? Var finns möjligheterna och fällorna?

Denna eftermiddag kommer att ge dig kunskap om lagar och regler, en djupdykning i värmedriven kyla och självklart en hel del annat om tekniken. Går det t.ex. att konvertera ett helt industriområde från lokala kylmaskiner till fjärrkyla? Vi kommer också att prata marknadsfrågor och miljövärdering. Dessutom en färsk studie om fjärrkylans utveckling och framtid.

Seminariet kommer att genomföras digitalt kl 13-17 den 28 mars.

Kontakter

Daniel Lundqvist

Daniel Lundqvist

Ansvarig marknadsfrågor fjärrvärme och fjärrkyla
Enhet: Energisystem
Telefon: 08-677 27 06
E-post: daniel.lundqvist@energiforetagen.se

Lina Enskog Broman

Lina Enskog Broman

Tf. Enhetschef (Ansvarig kraftvärme, fjärrvärme och fjärrkyla)
Enhet: Energisystem
Telefon: 08-677 27 16
E-post: lina.enskog.broman@energiforetagen.se

Lena Odenholm

Lena Odenholm

Administratör
Enhet: HR & Organisation
Telefon: 08-677 26 46
E-post: lena.odenholm@energiforetagen.se