Webbinarium: Omvärldsspaning och Färdplansarbetet

Vårens serie av regionmöteswebbinarier inleds med en omvärldsspaning av vd Pernilla Winnhed och en aktuell inblick i Energiföretagens färdplansarbete. Det blir både workshop och genomgång av färdplansarbetets resultat och arbete framåt.

När? 5 maj 09.30-11.00

Du behöver inte boka en plats eftersom webbinariet är gratis. Allt som krävs för att se webbinariet är en Internetuppkoppling och en inloggning till vår hemsida. Du kommer kunna se webbinariet i vår Play medlem-kanal på angiven tid. (Inloggning krävs.)

På grund av Coronapandemin ställer vi in vårens fysiska regionmöten. Eftersom det fortfarande finns mycket som vi vill uppdatera dig som medlem om lanserar vi istället en serie av sju webbinarier om viktiga uppdateringar i ämnen som rör din verksamhet.

Detta webbinarium inleds med att Energiföretagens vd Pernilla Winnhed omvärlsspanar. Därefter uppdaterar Lina Enskog Broman och Anna Regnstrand dig om det senaste i vårt arbete med Färdplan El och Färdplan Värme. Det kommer även finnas möjlighet för interaktion under webbinariet vid ett workshoptillfälle om färdplanerna.

Mer information om programmet kommer.

Kontakter

Lisa Hjelm

Lisa Hjelm

Regionchef Mitt
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 08-677 26 54
E-post: lisa.hjelm@energiforetagen.se

Sara Wannehed

Sara Wannehed

Administratör
Enhet: Verksamhetsstöd
Telefon: 08-677 26 89
E-post: sara.wannehed@energiforetagen.se