Webbinarium Branschens gemensamma kommunikationsverktyg kommer lastat

Höstens regionmöten har flyttat till webben och transformerats till elva webbinarier under sex onsdagar i rad. Endast våra medlemmar kan anmäla sig och via webbinarierna få nödvändiga uppdateringar från våra experter om allt från vägen framåt för branschen efter corona till utvecklingen inom elmarknadsdirektivet och aktuellt inom energitillförsel och energiaskor. Vi ses på webben!

Endast medlemmar kan anmäla sig till webbinariet.

Titt som tätt skapar vi kommunikationsmaterial och kommunikationsverktyg som du som medlem gärna får grabba tag i och använda dig av. Du hittar allt på vår hemsida – men vi är rädda att du inte hittar dit. Därför tänker vi nu servera dig informationen om materialet på ett silverfat i denna tipsverkstad. För en stund riktar vi allt ljus på nya tillskott som populära Energiföretagen förklarar-texter, vår interaktiva illustration över energisystemet och material för lokal kunskapsspridning. Men även gamla godingar som vår gedigna budskapsplattform för arbetsgivarprofilering och filmer om både el och fjärrvärme. Vi riktar oss främst till dig som jobbar med kommunikation eller HR, men alla får titta!

Lär känna kommunikationsmaterialet och verktygen på webbinariet den 14 oktober med hjälp av kommunikatörerna Eva Rydegran och Julia Hörnell samt Andreas Lepa, som är ansvarig för kompetensförsörjningsfrågor.

Kontakter

Lisa Hjelm

Lisa Hjelm

Regionchef Mitt
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 08-677 26 54
E-post: lisa.hjelm@energiforetagen.se