Webbinarium Hur attraherar vi nya talanger till vår bransch?

Höstens regionmöten har flyttat till webben och transformerats till elva webbinarier under sex onsdagar i rad. Endast våra medlemmar kan anmäla sig och via webbinarierna få nödvändiga uppdateringar från våra experter om allt från vägen framåt för branschen efter corona till utvecklingen inom elmarknadsdirektivet och aktuellt inom energitillförsel och energiaskor. Vi ses på webben!

Endast medlemmar kan anmäla sig till webbinariet.

Energibranschen går igenom en enorm förändring och för att säkra kompetensförsörjningen nu och på sikt behöver vi vara en attraktiv bransch. Branschen är förhållandevis homogen och speglar inte samhället i stort. För att möta behoven av kompetens och ökad jämställdhet, mångfald och inkludering behöver vi ständigt arbeta för att attrahera, rekrytera och behålla kompetens.

Energiföretagen Sverige arbetar aktivt med att stärka kompetensförsörjningen i branschen och den 21 oktober berättar Andreas Lepa, ansvarig kompetensförsörjningsfrågor, och Elin Fellers, projektledare välutbildade nyanlända, om kansliets kompetensförsörjningsarbete och om de stöd som finns för er medlemsföretag rörande dessa frågor.

Kontakter

Lisa Hjelm

Lisa Hjelm

Regionchef Mitt
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 08-677 26 54
E-post: lisa.hjelm@energiforetagen.se