Webbinarium Så ska Wattityd göra branschen säkrare

Höstens regionmöten har flyttat till webben och transformerats till elva webbinarier under sex onsdagar i rad. Endast våra medlemmar kan anmäla sig och via webbinarierna få nödvändiga uppdateringar från våra experter om allt från vägen framåt för branschen efter corona till utvecklingen inom elmarknadsdirektivet och aktuellt inom energitillförsel och energiaskor. Vi ses på webben!

Endast medlemmar kan anmäla sig till webbinariet.

Alla ska komma hem från sitt jobb, varje dag. Det är vad regeringens nollvision om dödsolyckor på arbetsplatsen säger. Det är också vad Wattityd ytterst står för. Kvalitetssäkrad kunskap och rätt inställning minskar olyckor och skador i branschen. Detta webbinarium riktar sig till dig som jobbar med eller ansvarar för säkerhet, utbildning och arbetsmiljö.

Det är allas ansvar att säkra tillgång till rätt kunskap och att skapa en kultur med rätt inställning till arbete med el. ”Av branschen – för branschen” är en bra sammanfattning av Wattityd-andan. Därför uppmanar vi er som finns i alla delar av kedjan, från utbildning till det konkreta jobbet att delta på webbinariet. Magnus Hedén Hallberg och Josefina Johansson är projektledare i Wattityd och kommer att hålla i webbinariet.

Kontakter

Lisa Hjelm

Lisa Hjelm

Regionchef Mitt
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 08-677 26 54
E-post: lisa.hjelm@energiforetagen.se