Webbinarium om material kring fjärr- och kraftvärme

Välkommen att delta på Energiföretagen Sveriges webbsända tipsverkstad om material kring fjärr- och kraftvärme den 31 januari. Vi riktar oss speciellt till dig som jobbar med kommunikation, men alla medlemmar är förstås välkomna att se webbinariet.

Datum: 31 januari 2020

Tid: Kl. 10.00-10.40

”Vad har Energiföretagen Sverige för material som vi kan använda oss av i vår kommunikation kring fjärr- och kraftvärme?” På önskan från flera kommunikatörer hos våra medlemsföretag arrangerar vi nu ett webbinarium för att svara på just den frågan. Under 40 minuter presenterar vi användbart material kring fjärr- och kraftvärme, berättar om Energiföretagens planer inför våren och svarar på era frågor. Kan du inte se webbinariet vid det här tillfället går det bra att se det i efterhand istället.

Ställ dina frågor!
Undrar du någonting speciellt om vårt material kring fjärr- och kraftvärme? Eller har du en önskan om framtida kommunikationsmaterial? Mejla din fråga eller önskan till julia.hornell@energiforetagen.se redan nu, så kommenterar/besvarar vi den under webbinariet. Det kommer även finnas möjlighet att ställa frågor via chatt, som besvaras i slutet av webbinariet.

Du som anmäler dig kommer två dagar innan webbinariet få ett mejl med länk till sändningen samt information om hur du kommer in i sändningen.

Kontakter

Julia Hörnell

Julia Hörnell

Medlemskommunikatör
Enhet: Stab och medlemsdialog
Telefon: 08-677 27 36
Mobil: 0701-64 44 36
E-post: julia.hornell@energiforetagen.se