Utbildningar i krishantering

Företag och organisationer står idag inför utmaningar av en karaktär vi inte mött tidigare och förmågan att förstå, förebygga och hantera kriser har aldrig varit större. Genom vårt branschanpassade krisutbildningsprogram kan alla i din organisation få ett brett och uppdaterat perspektiv på de risker och hotbilder som möter dagens moderna energiföretag.

utbildningar i krishantering för energibranschen

Våra utbildningar utvecklas kontinuerligt och skapar intern styrka och trygghet inför branschens aktuella utmaningar. Upplägget är flexibelt och anpassas efter den kompetens som just ditt företag behöver. Det handlar om att ha rätt verktyg för att möta framtiden - att ha det som gäller, när det gäller.

Hela utbildningspaketet innehåller fyra olika delar. Varje del omfattar två utbildningsdagar utom Agera i kris som genomförs under en dag.

Energiföretagen Sverige erbjuder dessa utbildningar i kris:

Grundutbildning:
Självinsikt i kris - Steg 1
Verktyg i kris - Steg 2

Påbyggnadsutbildningar:
Lära av kris – För det kända och okända
Agera i kris - Simuleringsövning

Läs mer och anmäl dig till respektive utbildning via länkarna ovan. Ladda gärna ner broschyren om utbildningsprogrammet här.

Hör Anders Södergren, 4C Strategies berätta om utbildningar i krishantering.

För att kunna ta del av detta video-material så behöver du godkänna användande av marknadsföringskakor. Klicka nedan för att ändra inställningarna för kakhantering.
Ändra inställningar

Vi genomför företagsinterna krisutbildningar i din region!

Vi kommer gärna ut till ert företag och utbildar enligt vårt utbildningspaket i krishantering. Genom att förlägga utbildningen på hemmaplan sparar ni tid men även kostnader för resa och logi. Vi anpassar tidpunkt och innehåll för utbildningen i samråd med er och våra föreläsare.

För mer information om företagsintern utbildning och offertförfrågan, kontakta:

Anna Linderoth för offert, anna.linderoth@energiforetagen.se

Energibranschens och sektorn för elektronisk kommunikation är två samhällsviktiga funktioner. När krisen kommer är det viktigt att dessa branscher kan samverka. Därför gör vi gemensam sak i krishanteringsutbildning, som stöds ekonomiskt av Svenska kraftnät och PTS.