Rubrik och ingress till innehållet på sidan

Pressrum

Kontakta oss

Viktor Nordqvist

Viktor Nordqvist

Pressansvarig

070-164 44 61 Skicka e-post
Eva Rydegran

Eva Rydegran

Kommunikatör

073-404 45 11 Skicka e-post
Anna Lejestrand

Anna Lejestrand

Enhetschef Kommunikation

070-164 44 24 Skicka e-post

Nyheter, pressmeddelanden och debattartiklar

Remissvar

Energibranschen investerar omkring 30–35 miljarder kronor årligen och med rätt förutsättningar kan vi fortsätta trygga energileveranserna till hushåll, företag och samhälle - varje sekund, året om - samtidigt som vi driver på den förändring som möjliggör framtidens energisystem. Vårt mål är att utifrån kunskap, en helhetssyn på energisystemet och i samverkan med vår omgivning, utveckla energibranschen – till nytta för alla.

Sociala medier och Nyhetsbrev

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Varje torsdag distribueras Energiföretagens stora nyhetsbrev. Här samlar vi senaste nytt i aktuella energifrågor, våra synpunkter på olika lagförslag, debattartiklar och andra nyheter. Här hittar du också artiklar från våra sajter Tidningen Energi och Second Opinion. Du beställer Energiföretagens nyhetsbrev här.

Energiföretagen erbjuder också ett flertal andra nyhetsbrev, till exempel Bryssel Direkt med senaste energinytt från EU eller Aktuellt från Kompetenscentrum om våra kurser och utbildningar.

Energiföretagen är aktiva på X (tidigare Twitter), YouTube, LinkedIn och Facebook. På Twitter delar vi med oss av nyheter och deltar i den energipolitiska debatten. På YouTube hittar du framför allt intervjuer med våra experter eller andra energikunniga personer som vi träffar i olika sammanhang. Följ oss där!