Välkommen till Medlemsportalen!

Här kan du som medlem läsa information som är specifik för dig som medlem. Medlemsnyheter, styrelsehandlingar, information om aktuella sakfrågor samt ta del av arbetet i våra råd och arbetsgrupper och mycket mer. En liten del av innehållet i Medlemsportalen är bara för våra medlemmar och kräver inloggning. För att kunna ta del av det behöver du skapa ett konto via länken "Logga in" i menyn högst upp till höger.

Anmäl dig till höstens regionmöten med val!

Äntligen gör regionmötena comeback! Region Mitt och Nord arrangerar ett gemensamt, digitalt heldagsmöte den 5 oktober. I region Syd och Väst ses vi för fysiska möten i Alvesta den 20 oktober, respektive Skövde den 21–22 oktober. Gemensamt för alla möten är att du som medlem blir serverad en omvärldsspaning med vår vd Åsa Pettersson, en diskussion om hur vi attraherar ny kompetens till branschen, gemensamma funderingar kring vad som händer i valet 2022 och mycket mer!

Anmäl dig nu

Medlemsnyheter

Till alla medlemsnyheter

Projektet Wattityd – för säkerhets skull

Wattityd kan låta som en ordvits, men det är mycket mer än så. Du som arbetar i branschen ska veta, och känna, att du gör det med högsta säkerhet för dig själv och för anläggningarnas utformning. Säkerheten bygger på kvalitet i alla led, från utbildning till det praktiska arbetet. Din kunskap ska hela tiden vara den bästa och den senaste, genom ett ständigt levande kvalitetsarbete.

Läs om projektet

Streaming och Video on demand Play medlem - webbinarier

På sidan Play medlem ser du sändningar som är exklusiva för Energiföretagen Sveriges medlemmar.

Play medlem

Information med anledning av Corona

Här hittar du löpande information med anledning av utbrottet av Coronaviruset. Nyheter, kontaktuppgifter och svar på viktiga frågor.

Information om Corona