Välkommen till medlemsportalen

Här kan du som är medlem i Energiföretagen Sverige läsa aktuella nyheter, uppdatera dig kring viktiga sakfrågor, hitta mallar och annan dokumentation samt ta del av det arbete som sker inom ramen för våra råd och arbetsgrupper. Här hittar du också verksamhetsplan och styrelsehandlingar. Skapa ett konto till medlemsportalen via länken "Logga in" i menyn högst upp till höger.

Har du två minuter över? Hjälp oss göra Medlemsportalen ännu bättre för dig!

Medlemsportalen är våra medlemmars plats på vår hemsida. Nu vill vi utveckla den här delen av hemsidan för att du som medlem enklare ska hitta det du söker. Har du två minuter över för att besvara sex snabba frågor om Medlemsportalen? Vi håller tummarna!

Starta enkäten nu

Medlemsnyheter

Projektet Wattityd – för säkerhets skull

Wattityd kan låta som en ordvits, men det är mycket mer än så. Du som arbetar i branschen ska veta, och känna, att du gör det med högsta säkerhet för dig själv och för anläggningarnas utformning. Säkerheten bygger på kvalitet i alla led, från utbildning till det praktiska arbetet. Din kunskap ska hela tiden vara den bästa och den senaste, genom ett ständigt levande kvalitetsarbete.

Läs om projektet

Streaming och Video on demand Play medlem

På sidan Play medlem ser du sändningar som är exklusiva för medlemmar i Energiföretagen Sverige.

Play medlem

Information med anledning av Corona

Här hittar du löpande information med anledning av utbrottet av Coronaviruset. Nyheter, kontaktuppgifter och svar på viktiga frågor.

Information om Corona