Våra nyhetsbrev

En viktig del av vårt uppdrag som branschorganisation för Sveriges energiföretag är att hålla våra medlemmar och andra intressenter uppdaterade om vad som händer i våra frågor och vår omvärld. Vi förmedlar mycket av detta arbete genom våra kostnadsfria nyhetsbrev.

I formuläret längst ner på denna sida anmäler du dig till att prenumerera på ett eller flera av våra kostnadsfria nyhetsbrev! För att kunna prenumerera på våra nyhetsbrev behöver du vara registrerad i vår databas (detta gäller även om du inte är medlem). Om du inte är medlem och/eller inte har ett användarkonto skapar du det här. Har du några frågor om din prenumeration är det bara att höra av dig till info@energiforetagen.se

Nyheter från Energiföretagen Sverige
Vårt största nyhetsbrev med veckovisa uppdateringar om Energiföretagen Sveriges arbete med nyheter inom politik och omvärld, påverkansfrågor och medlemsaktiviteter.

Kompetensförsörjning och rekrytering - endast för våra medlemmar
Nyhetsbrevet med fokus på kompetensförsörjningsfrågor och som innehåller mycket konkret arbetsmaterial, tips och best practice-exempel. 

Bryssel direkt - endast för våra medlemmar
Ett nyhetsbrev med uppdateringar om allt inom EU-politiken på energi, miljö- och klimatområdet. 

Aktuellt från Kompetenscentrum
Håll dig informerad om aktuella utbildningar, kurser, konferenser, publikationer och e-tjänster för energibranschen genom våra månatliga nyhetsbrev.

Region-nytt - endast för våra medlemmar och samarbetspartners
Regionalt anpassad information om aktivieter och nyheter från den region du arbetar i, endast för medlemmar.

EBR-meddelanden
EBR-meddelanden är en viktig del av EBR:s kommunikationsarbete. Ett meddelande skickas ut vid utgivning av nya och reviderade publikationer eller om EBR vill informera om till exempel olycksfall eller brister i materiel. 

Rikta Rätt
Rikta Rätt-listan innehåller alla godkända växelriktare för användning vid installationer av solceller. När listan uppdateras med nya växelriktare skickas information ut till dig.

Formulär för beställning av nyhetsbrev