Hitta en Schysst elhandlare på Elbyte.se

Publicerat av: Eva Rydegran ·

Nu finns en jämförelsesajt för elhandel där man ska kunna sortera på Schysst elhandel.

Elbyte.se är en etablerad guide kring elbolag och elmarknaden i Sverige som har funnits sedan 2018. Nu har sajten utvecklats vidare till en jämförelsesida där det går att sortera på både pris, och från den 1/2 på Schysst elhandel. Något som välkomnas av Energiföretagen som givetvis vill att certifieringen Schysst elhandel synliggörs så mycket som möjligt. För att denna sökning ska bli möjlig krävs det förstås att certifierade elhandelsföretag ansluter sig till sajten.

– Vi är verkligen positiva till att denna jämförelsesajt, Elbyte.se, inkluderar och synliggör de företag som kvalitetssäkrat sina säljprocesser enligt ”Schysst elhandel”. Det är viktigt att kunderna nu får möjlighet att sortera utifrån detta kriterium. Förhoppningsvis får sajten stort genomslag både hos företag och kunder, säger Catherine Lillo, ansvarig slutkundsmarknad el.

– Många upplever nog att de har dålig kunskap om elbranschen. Därför är det extra viktigt för oss att framhäva för våra kunder att Schysst elhandel är en viktig certifiering vid valet av elbolag. Kunderna förtjänar att mäta elbolagen inte bara på pris utan också på skäliga villkor. I syfte att skapa en så rättvis bild som möjligt av underlaget de ska ta beslut om, det vill säga vilket elavtal och elbolag de ska byta till och vilka elbolag som kan bidra med god kundservice, ordentliga fakturor, samt genomgående kvalitet, säger Filip Essinger, grundare Elbyte.se.

På Elbyte.se kan man läsa att sajten har två syften. Det första är att få fler att spara pengar och tillhandahålla tillförlitliga guider. Det andra är att hjälpa personer att göra smidiga elbyten via elbytes jämförelsetjänst. Och nu blir de alltså snart den första sajten där man kan söka på Schyssta elhandlare.

– Vi tycker att certifikatet Schysst elhandel är riktigt bra och bör lyftas fram på så många ställen som möjligt på vår sida och även i själva sorteringen på jämförelsedelen. Det kommer att göra sajten helt unik på marknaden, säger Filip Essinger.

Läs mer om Schysst elhandel.

 

Kontakta mig om du vill veta mer

Marie Lindh

Marie Lindh

Ansvarig slutkundsmarknad el
Enhet: Energisystem
Telefon: 08 - 677 25 08
E-post: marie.lindh@energiforetagen.se